Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Steam Deck
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Mobilarena témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sokimm
senior tag
Helló mindenki!
Érdeklődnék, hogy valaki használ ebook readert térképész céllal?
Ez alatt azt értem, hogy a papír térképet valahogy fel szeretném váltani, és digitálisan magammal hordani, de nem találok vagy pdf-et, vagy jpg-et, ami már ebookra lenne "konvertálva". (több részre vágva a nagyon nagy méret (nagy méretű térképet sem találtam))
Sokan mondták, hogy a képfrissítéssel lesznek bajaim, de ismételten mondanám, hogy a papír térképet váltanám ki, amit ugyancsak nem szoktam gyorsan lapozgatni, meg zoom-olgatni, szóval bármilyen ötletet meghallgatok.(google map offline móddal kinek van valami tapasztalata?)
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- iPad 6. generációs (32GB, Wi-Fi) tablet + Apple Pencil 1. generáció
- Apple Ipad Pro 11 M4 256GB Wifi+cellular/Apple pencil pro/Apple folio cover/Gari 2027.05.21
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst ajándék tok és fólia
- Samsung Galaxy Tab A 10.1 2/32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Apple iPad Air 5 64GB,Használt,Adatkábel,12 hónap garanciával
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest