- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- TCL LCD és LED TV-k
- Csak az F1 25-re koncentrál az új AMD Software
- LG LCD és LED TV-k
- Mini-ITX
- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ottó58
senior tag
válasz
Pöttön #11710 üzenetére
"Firewire kártyát vettem a géphez, de amikor anno azzal próbálkoztam nem történt semmi, a windows se ismerte fel se a kamera nem jelezte hogy a gépre rá lett dugva. "-én abban az időben XP-t használtam és a Windows Movie Maker azonnal felismerte a csatlakoztatott kamerát. Sőt a legtöbb anyagom vágva vissza is lett másolva másik kazettára archiválás céljából és máig tökéletesen lejátszhatók.
Általában olyan SONY kamerát vásároltam, ami szg.-ről is rözíteni tudta az anyagot ugyanezen kábelen keresztül. -
Watt25
veterán
válasz
Pöttön #11710 üzenetére
Igen, a lehető legrosszabb megoldást választottad. (Mondhatnám azt is, hogy nevetséges a megoldás.) Mintha vennél egy autót és nem sikerül előrementi fokozatba beraknod és utána azt mondnád, hogy jó neked úgy is, majd csak hátrafelé mész vele.
1. Mindenképpen vegyél Firewire kártyát.
2. A már rossz módszerrel bedigitalizált anyagokat dobd ki a fenébe, és a FireWire kártyával másold át a gépre. (Feltéve, hogy még megvan és beolvasható jól a szalag.)
3. Vegyél fejtisztító kazettát és az azon leírtak szerint próbáld tisztítani a fejet.
4. Ha nem segít, akkor vegyél Vaterán egy használt kamerát. Igen, a kockázata megvan a dolognak, de az esetek többségében a legtöbb kamera a polc mélyén porosodott, attól meg a fejnek nem lesz nagy baja. Viszont ezeket a kamerákat már óccsóért be lehet szerezni, mert nem kell senkinek.
5. Mindenképpen FireWire porton keresztül küld át az anyagot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujifilm Fujinon XF 150-600mm f/5.6-8 R LM OIS WR
- Panasonic DC-BGH1 komplett filmes rendszer eladó!
- Tamron 18-200mm Di II VC (Canon) és Tamron 70 - 300mm 1:4-5.6 (Canon) objektívek
- Eladó Fomei black 2.72 X 11m-es fekete papír fotó háttér papírháttér fotóháttér
- Tamron 17-28mm f/2.8 Di III RXD objektív
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest