Hirdetés
- Visszazavarná az előző évezredbe az AMD és NVIDIA GPU-kat a Bolt Graphics
- SSD kibeszélő
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- RAM topik
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
flash-
veterán
üdv!
videós állványban kellene egy kis segítség!
Pro FANCIER FT wf 6662A állvány van egy YT-950-es fejjelnem tudom hogy én vagyok e a béna de nem lehet gyorsan bepozicionálni pl egy emberen és rögziteni,kell másodperceket állitgatni fel,le stb, hogy úgy álljon be a kép ahogy szeretnénk..
(pl ráfordítom más emberre aki mondjuk magasabban van, akkor picit feljebb kell húzni mert valamennyit mindig süllyed, stb, ezek hosszú másodpercek)
vagy ez egy gyors beálltásra nem is való?olyan állványt szeretnék amivel gyorsan be lehet pozicionálni a témán a képet és pontosan, ne
kelljen 5-10 másodpercet még mókolgatni.folyadékcsillapítás nem kell..persze ne legyen horrárr nem filmet akarok forgatni, csak valami normális használható minőség kell, stabilabb lábakkal..
mit ajánlanátok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- ASUS routerek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Visszazavarná az előző évezredbe az AMD és NVIDIA GPU-kat a Bolt Graphics
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 10
- SSD kibeszélő
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- További aktív témák...
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W dokkoló (3TR87AA)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest