Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mhamster
tag
válasz HUNPSP #13170 üzenetére
Vázra 2 év ha hivatalos viszonteladótól veszed. Amúgy nem sűrűn hibásodnak, legalábbis nem sűrűbben mint egy átlag elektronikai cikk. Dobálni nem kell, mert arra az optika szuperérzékeny.
Stabi: Jó ha van, persze és kicsivel jobb is a képe, de 25-30ezer forintot bőven nem ér meg, úgyis lecseréled előbb-utóbb. (Én 1 hete adtam el a zsírúj képstabis 18-55-ömet 18ezerért)Canon AE-1 + Yashica 124 G
-
Zozzer888
addikt
válasz HUNPSP #13170 üzenetére
Én a sokak által szidott DC2-es kitobit használom a géphez, annak tényleg van gondja, de a stabi nem hiányzik belőle.(Sőt amit fogok venni hozzá "normális obit" abba sincs )
A Nikonokra adnak 3évet, a Nagy Canon Eos forumban (itt a PHn ) pár 1100D tulaj megfordul, nem szokott velük gond lenni.
Mármint a gépekkel,nem a tulajokkal.Egyszer írt egy srác, neki 40ezer expo után kinyuffant az expo gombja (de munkára használta...egy belépő vázat...nem is értem) , más gondról nem olvastam ott, de rá tudsz keresni.Amúgy ha kell a 3év gari akkor ott a D3100as Nikon, az edigitalban 124ezer (de stabis obival), kb ugyanazt tudja mint az 1100D (csak nincs magyar nyelvű menü, és nem tudsz rá M42es obikat tenni)
ZárIdő témafüggő és független blog => http://zar-ido.blogspot.hu/
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- ASUS routerek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vírusirtó topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hangprojektor extrákkal: Samsung HW-Q700A teszt
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Canon EOS 90D + 18-135mm + 50mm f/1.4
- Canon EOS M50 Mark II sok kiegészítővel! Hozzá vagy külön megvásárolható Canon EFM 22mm STM obi!
- Canon EF 100-400mm f/4.5-5.6L II IS USM + UV szűrő -Újszerű-
- Nikon AF-S 50mm 1.8 G Nikon SB700 vaku 50 sb-700 Dobozosak Újszerűek
- Gopro Hero 12 Bundle + 2x256gb sd, garanciális
- Meyer Optic Görlitz TRIOPLAN 2.9/50 mm Bokeh Monster
- Sony A6000 2 éves 10k expo dobozos 16-50 OSS objektív fényképező Alpha 6000
- Sony SLT-A58 DSLR + 18-55mm objektív! Fox/Packeta az árban
- CANON EF 85mm F1.4 L IS USM 85mm + adapter UV szűrő
- Garanciális Canon RF 24-105 mm f4 L IS USM 24-105mm dobozában + UV
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.