- Kompakt vízhűtés
- Megjelent a Red Magic kompakt OLED kijelzős gaming táblagépe
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Hobby elektronika
- Milyen házat vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban !
Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sbazsi
veterán
válasz
t_a_m_a_s #2049 üzenetére
Na épp ezt remélem a géptől, hogy -főleg beltéren- jobbak lesznek a képek
live view-t lehetőleg szeretnék, tehát a nikon kiesiktávirányítót tudom, hogy nem tétel, épp ezért lesz az első, amit megveszek
és nem a fényképezőt használnám kameraálvánnyal, hanem a kamerát használom fényképezőállvánnyal.
-
stop
aktív tag
-
Szten Márs
nagyúr
válasz
t_a_m_a_s #1950 üzenetére
Nem hat hozzászólással, előtte volt már kismillió nicke és zero toleranciába futott - így az új regek is mennek a levesbe, akár hsz nélkül is. A felsorolt nickek ugyanazon személyhez tartoznak. De ez csak egy gondolat, vagy hogy úgy mondjam gyanú. Lehet tévedek, ez esetben természetesen elnézését kérem okoskának.
-
sowi
őstag
válasz
t_a_m_a_s #1837 üzenetére
igen arra gondoltam, az 1000D-vel egyebkent teljesen jo kepeket csinal a kategoriajan belul, szoval ha neked a Canon tetszik, akkor nyugodtan megveheted, olcso, canon, jo a kitobija, veszel hozza kesobb valami 55-200-at es teljesen lefedi a "megyek es lefenykepezek mident ami szembejon" dolgot, maga a vaz mondjuk eleg pici, ez kinek jo kinek nem (nekem nem) de lehet egy battery grippel segiteni a dolgon
-
-
silly.
csendes tag
válasz
t_a_m_a_s #1778 üzenetére
Sony-t és Canont én nem ismerem, és nekem az 1000D ráadásul nem is tetszett.
Ezt nem értem. Nem ismered, de nem tetszik. Nálam így most marad a Canon, a Nikon és a Pentax. Olvasgattam dpreview-n teszteket, ott azt írja, hogy a Pentaxnak RAW-ban, gyönyörű, éles képei vannak. Nikont nem tudom miért válasszam, nincsen magyar menüje, nem bízok benne annyira. Canonnál az 1000D az ára miatt tetszik, 450D meg a képminősége miatt. Végülis mindkettő ugyanazzal a kitobival [18-55mm, IS] lenne véve, szóval kb. mi a különbség a két váz között? Egyik sem fémvázas, nemde? Majd meg kell őket fogdosnom valamikor. 450D volt kezemben, ott eléggé nagy szétszórtságban voltak a gombok hátul.
Az élőkép funkciót meg sem találtam rajta. 1000D-t még nem fogtam, és Pentaxot sem. Erre hol lehet megoldást találni? Duna Plaza-i Saturnban már voltam.
-
Degeczi
nagyúr
válasz
t_a_m_a_s #1598 üzenetére
persze az utángyártottaknál bármilyen szélsőséges minőség is előfordulhat, de vannak kifogástalan beszállítók is (hiszen kameracégeknél a gyári sem "gyári", csak megbízható beszállítótól veszik saját névre címkéztetve. Akkugyártás tán csak a Pana és Sony profiljában szerepel)
annak idején D70-en a fillérekért (postával együtt 2-3e közt) ebayről lőtt utángyártott akku pl. jobban bírta, mint az eredeti...
mindenesetre ha utángyártott, szerintem csak olcsót (max 4-5e) érdemes venni, különben hosszabb távon teljesen elhanyagolható az eltérés a gyári árához képest, így akkor már inkább azt egyszerűbb, az biztosan ellenőrzött
-
-
madgie
titán
válasz
t_a_m_a_s #1203 üzenetére
Az élőkép könnyű drog, hozzá lehet iziben szokni, ha használja az ember. Igaz, hogy a mostani gépekben kicsit kompromisszumos a dolog, míg a jó öreg E-330-cal (öcsémé) vígan fotózgattam a minap olyan helyzetekből, ami a saját gépemmel nem lenne egyszerűen kivitelezhető
-
Patentcsávó
tag
válasz
t_a_m_a_s #1193 üzenetére
Köszi, olvastam már sok tesztet és hozzászólást, mindhárom gép szimpi...
Ismeretségemben nincs senkinek ilyen gépe sajna...
Voltam MM-ban és megfogdostam mindhármat és mindhárom tetszik is...
Talán a D60 hátrányára írnám a liveview hiányát és a 3 pontos élességállítást...
Viszont a 18-105 obi meg nagyon nyerő hozzá...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest