Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• zsolt19900

őstag

válasz Grillo #59618 üzenetére

G9xhez ha jól néztem utána 12mm-től indul az obija, [link] itt a szett, vagy a 12mm nem minősül széleslátónak, arra ott van a [link] objektíve, ami jobb lenne a feladatra?

Van most jófogáson egy ilyen kombó 200k-ért, az mennyire ajánlott szett?

simes:

Írtad a Fujit, annak a széleslátó obija a Fujifilm Fujinon XF 10-24mm f/4 R OIS? ezeket nézegessem, ha arra esik a választás? Vázból amit találtam emészthető áron, az a Fujifilm X-T20.... nagy különbséget takar, hogy nem x-t2 hanem 20?

Olympus OM-D E-M10 Mark II látok pl. hardveraprón, ehhez a széleslátó obi a Olympus M.Zuiko Digital ED 9-18mm 1:4.0-5.6 lenne? itt mondjuk olvasok mellé olyasmit, hogy az ekvivalens értéke nem 9mm-től indulna, vagy ha 1:1-ben rá való, akkor nem kell átszámítani?

Sony gépek után annyira drasztikusan sokat kellene utómunkázni? ezt szomorúan hallom :(

Természetesen látom az obik új árát, ezért mindenképp használtat vadászom, csak szeretném tisztán látni a helyzetet, hogy jó objektíveket "néztem-e" a gépekhez

Új hozzászólás Aktív témák