Hirdetés
- Hobby elektronika
- Milyen videókártyát?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban !
Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt19900
őstag
válasz
Grillo #59618 üzenetére
G9xhez ha jól néztem utána 12mm-től indul az obija, [link] itt a szett, vagy a 12mm nem minősül széleslátónak, arra ott van a [link] objektíve, ami jobb lenne a feladatra?
Van most jófogáson egy ilyen kombó 200k-ért, az mennyire ajánlott szett?
simes:
Írtad a Fujit, annak a széleslátó obija a Fujifilm Fujinon XF 10-24mm f/4 R OIS? ezeket nézegessem, ha arra esik a választás? Vázból amit találtam emészthető áron, az a Fujifilm X-T20.... nagy különbséget takar, hogy nem x-t2 hanem 20?
Olympus OM-D E-M10 Mark II látok pl. hardveraprón, ehhez a széleslátó obi a Olympus M.Zuiko Digital ED 9-18mm 1:4.0-5.6 lenne? itt mondjuk olvasok mellé olyasmit, hogy az ekvivalens értéke nem 9mm-től indulna, vagy ha 1:1-ben rá való, akkor nem kell átszámítani?Sony gépek után annyira drasztikusan sokat kellene utómunkázni? ezt szomorúan hallom
Természetesen látom az obik új árát, ezért mindenképp használtat vadászom, csak szeretném tisztán látni a helyzetet, hogy jó objektíveket "néztem-e" a gépekhez
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3027
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest