- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
- LG LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen széket vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nyomtató topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pendragon911
aktív tag
válasz Rapid136 #55910 üzenetére
Persze, hogy most akciós a MediaMarkt-ban 160e Ft-ért XD és persze, hogy még sehol nem vagyok anyagilag ehhez képest. De hátha karácsony környékén is lesz akció, mondjuk használtan még azért jóval kedvezőbb áron van még ennél is. Sokat olvastam róla, tesztet, néztem videókat róla, összehasonlításokat, pl. sok minden kiderült számomra, hogy mi a különbség az A5000 és eközött, mert hogy először úgy voltam vele, hogy az 5000-es egész jó áron megtalálható használtan, de rájöttem, hogy a 6000 azért nem kevéssel tud többet. Egyelőre ezt nézegetem, a DSLR-ről letettem valószínű, maradnék a MILC típusoknál, de bár egy helyen ajánlották a D5600-at és az EOS 250D-t is, melyek szintén szimpatikusak, de az A6000 mégis kompaktabbnak tűnik és talán olcsóbban fel lehet szerelni, igaz az akksija jóval kevesebbet bír, de abból meg lehet aránylag jó áron tartalékba venni. Jól gondolom?
Új hozzászólás Aktív témák
- Debreceni gyorsétkezdék, éttermek
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Interactive Brokers társalgó
- Szólánc.
- LG LCD és LED TV-k
- Tőzsde és gazdaság
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest