Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomessz85
tag
válasz
Tomessz85 #5315 üzenetére
Találtam még egy tesztet is erről aminek az összefoglalóját [linkelem]
-
Tomessz85
tag
Hali !
Találtam [ezt] az oldalt , hátha több infot látsz / láttok erről a meghajtóról mint én laikus, hogy valóban megéri-e az árát ?!
én is nagyon gondolkodom a megvételén. Nekem intel konfigom van i5 9600 -as.Viszont nem tudok rájönni ,hogy mi lehet az az intel SGX ?! Mit tud ? Mire kell ?
A konfigomon lefuttattam a cyberlink UHD advisor programját és ott is az intel SGX-et hiányolja ?! nyilvánvalóan most még a lejátszót , és annak ellenére ,hogy 5600XT radeon van a gépben azzal kapcsolatban sem teljesen elégedett. Mennyire lehet/kell hinni ennek a programnak ? -
Tomessz85
tag
Sziasztok !
Szerintetek valahogy be lehet építeni , esztétikusan ezeket a külső UHD lemezeket is kezelő meghajtókat , belső 5,25 -ös helyre ?A kérdés abból adódik ,hogy a pioneer belső meghajtóját továbbra sem lehet nagyon kapni itthon, annál inkább a fentebb említett lite-on és verbatim meghajtókat....
-
Tomessz85
tag
az árától eltekintve kérdeztem inkább ,hogy megéri-e a meghajtó....
én azt gondolom itthon is 45-55 között lesz az ára.
Csak a tisztánlátás végett csak ez a meghajtó képes jelenleg az UHD , 4K -s filmek lejátszására, írására ?
Pl. az LG BH16NS55 vagy Pioneer BDR-S09XLT írók kompatibilitása lejátszás terén megáll a 3D Blu-ray filmeknél ?
Tehát ... szimpla meghajtóként adatmentésre használva nem érdemes megvárni ,csak ha UHD korongok lejátszása is a cél ?
-
Tomessz85
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kuponkunyeráló
- Pici telefon, óriás akksival?
- Futás, futópályák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Xbox Series X|S
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Arena Breakout: Infinite
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Huawei Watch GT 4, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest