Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • cocka

    veterán

    válasz DasBoot #5607 üzenetére

    Eléggé kényelmetlen "megkeresni, kiválasztani" a hálózatot, kiválasztani a mappát, elindítani. beletekerni sem lehet normálisan.

    LOL Hát nem tudom, nekem a H6500-asomon nem kell "keresgélni meg kiválasztani" a hálózatot. Azt egyszer beállítottam az elején, azóta ugyanahhoz a hálózathoz csatlakozik.

    DLNA szerverek alapból tudnak úgy mappákat strukturálni, ahogy akarod. Nem kell kismillió mappán keresztül átverekedned magad, hogy eljuss a kívánt helyig. Mezzmoban pl. egy-egy fájlt is hozzá lehet adni a szerver "gyökeréhez". Nálam simán lehet tekergetni oda-vissza, de talán formátumfüggő is.

    Azt nem szokta szeretni, ha megállítom és onnan próbálom vissza- vagy előretekerni, mert azt léptetésnek veszi és olyankor nem tud rendesen visszatérni a videóhoz, ezért egyszerűen kilép a lejátszásból. De ezt könnyű orvosolni, mert nem pause-ból kell csavarni, hanem nyomok egy playt és úgy csavarom vissza, akkor nem történik ilyesmi.

    ha megakad,

    Ja hát nálam nem akad meg, biztos az 5 GHz-es wifi a kulcsa. :D

    Nálam meg egyszerűen a helyhiány generálja az írást. Ha elfogy a hely, kampányszerű BD írogatásba kezdek, ami sok esetben napokig tart. Aztán évekig szünet. :DD

Új hozzászólás Aktív témák