-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kussolj
csendes tag
Sziasztok!
Többek között itteni ajánlás alapján immáron közel fél éve egy Corsair K70 boldog tulajdonosa vagyok.
Az egyetlen apró problémám, hogy a billentyűzet elég magasan fekszik és a csuklótámasz ehhez képest (számomra) nagyon kicsi/alacsony. Éppen ezért elkezdtem csuklótámaszokat nézni, ebben kérnék tippeket tőletek.Ha jól értem, a lehetőségek a zselés, a szivacs és a kemény csuklótámaszok, mindenféle egyéb bevonattal. Ami a méretet illeti, szerintem valahol 15-20mm körül lehet az ideális magasság, de ezzel nincs tapasztalatom. Esetleg van valamilyen egyéb tulajdonság, amit érdemes szem előtt tartani, vagy konkrét típus, ami kiemelkedik a kategóriájából? Ha tudtok valami value megoldást ebay-ről mondjuk, az különösen jó lenne, de tényleg minden csuklótámaszos gondolat érdekel!
Előre is köszönöm!
-
Kussolj
csendes tag
Sziasztok!
MX Blue kapcsolós billencset keresek, olyat, amin van valamilyen dedikált hangerő szabályzó tekerő és úgy általában jó minőségű. A kiosztás nem számít, árat se mondanék egyelőre, kíváncsi vagyok mennyiért mit kaphatok.
Ami a nyilvánvaló opciónak tűnik, a Corsair K70, illetve találtam még a daskeyboard 4-et. Milyen típusokat érdemes még nézegetnem, illetve az említettekről ha tudtok mondani valamit, az is érdekel.Köszönöm az időtöket!
-
Kussolj
csendes tag
Sziasztok!
G610-zel mik a tapasztalatok? Akciósan 32k.
Esetleg van alternatívája hasonló árban, barna kapcsolókkal, dedikált hangerő szabályzóval? -
Kussolj
csendes tag
Sziasztok!
Olyan mechanikus billentyűzetet keresek, amin van hangerőszabályzó, audiobemenet (mikrofonnak) és dedikált gomb, amivel a mikrofont le lehet tiltani. Létezik ilyen?
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest