- Nosztalgikus húrokat megpendítő házzal rukkolt elő a SilverStone
- Úgy gondolja az NVIDIA, hogy az új GeForce-okon nem olvadhat meg a tápcsaltakozó
- Aktív hűtéssel érkezik a SilverStone legfrissebb M.2 bővítőkártyája
- Gyorsan Snapdragonnal: Acer Swift 14 AI tapasztalatok
- Párban járnak az Intel Arc B580 VGA-k az ONIX háza táján
-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
coolpet
senior tag
válasz viperabácsi #97148 üzenetére
Hali!
Pontosan ez.
Keychron Silent K ProA CK530-ban Cherry MX Brown van ABS magyar kupakszettel.
A V6 Max-ban eredetileg Keychron K Pro Brown volt (előző vidi) ABS magyar kupakszettel, ami mérföldkövekkel jobb minőségű mint a CM-éA V6 Max-ban cseréltem először a kapcsolókat Keychron Silent K Pro-ra, ez van a videóban most.
És ha lesz készleten kapni fog egy Keychron ISO HU OEM Profile Dye-sub PBT-t ha lesz készleten.
Erről is lesz majd egy vidi, visszateszek pár Brown switchet, és a silent kapcsolókkal mind a 2 kupakkal csinálok vidit
[ Szerkesztve ]
-
coolpet
senior tag
Sziasztok!
A V6 MAX-ot lehet hogy megnézném mit lehet programozni.
Az usevia.app oldal nem nagyon akar betölteni, van más amit lehet használni?Egyébként mit lehet programozni egy billentyűzeten? Billkombós makrók vagy valami?
Ami hasznos?
A launcher.keychron.com-on lehet firmwaret/modult frissíteni. Azt illik/szabad?
Köszönöm!
-
coolpet
senior tag
válasz Cingáriusz #96756 üzenetére
Nekem van egy CK530 Brown kapcsolókkal, magyar.
Megmondom az őszintét, hogy 1 év használat után olyan simák lettek a keycapek, hogy szinte csúszik rajta az ujjam.
A kupakok zörögnek, hangos.
Erről van egy kis vidim az új Keychron V6 Max stock-al összemérve.Megmondom az őszintét, hogy jobb mint a többi 10K-s gumimembrános, csak hangos, és csúszik. Idővel meg kopni fog a festék is.
Pl így.
-
coolpet
senior tag
válasz Molydeus #96673 üzenetére
Jujj valami videó hogy szedjem le korrektül? Nem tépem a kupakokat, meg a switcheket, de a switchek olyan durván ragaszkodnak a laphoz, hogy elég erősen kell húzni őket.
Nem gyenge cucc.
Akkor most van drót a kupakhoz rögzítve, vagy csak a 2 oldalt kereszt alátámasztásnak? -
coolpet
senior tag
Sziasztok!
Elkezdtem a silent switch cseréket a V6 MAX-omon, és csak kérdezem, hogy a nagy billeket, mint az enter, baackspace, shift és spacebar szintén lehúzható e, vagy van fém merevítés, speciálisan kell leszedni?Köszönöm!
-
coolpet
senior tag
válasz smallmer #96275 üzenetére
Az kemény az a keret
Vegyél valami cserélhető switcheset silent lineárral és olyan kupakkal ami tetszik.Nekem pár napja van Brown kapcsolós Keychron V6 MAX, és vettem hozzá Linear Silent switcheket, meg majd egy PBT kupakszett befigyel. Ez igy kb 75K lesz a vége.
Világít, Bluetooth, Radio, Win/Mac/Android, 1000Hz polling rate, Type-C minden ami neked kell.
-
coolpet
senior tag
-
coolpet
senior tag
Sziasztok!
A Keychron V6 Max-hoz kapott billentyű kiszedő drótot ki mennyire találta hasznosnak? Cserélnem kellett az Alt, Win és tsai billeket MAC-ról Windowsra, és hát én kínlódtam vele rendesen. -
coolpet
senior tag
Szépek ezek a keycapek, de nem talál az ujjam Kicsik.
Melyik a jobb? A PBT Dye-Sub vagy PBT Double-shoot? Tartósságra, minőségre nekem ugyan olyannak tűnik. -
coolpet
senior tag
Szóval a Double-shot PBT az kontrasztos, és nagyobb feliratú.
A profilok milyenek? Nekem SA, OEM, OSA profilnak tűnnek.
Ezek amik rajta vannak gyárilag a V6 MAX-on cukik, de kicsik a betűk, és a billeket sem találom el, picik.Ezt nézegetem, de ez Dye-Sub OEM PBT ami a fentiek egyikére sem illik
Van valakinek ebből keycap, és lefotózná agyárival együtt mint fenn?
Köszönöm!
-
coolpet
senior tag
Akkor itt jön egy kérdés:
A V6 MAX-on mi is van pontosan? Ami alapból rajta van az magasabb? -
coolpet
senior tag
Megérkezett!
Mind a kettő brown switches.
CK530
V6 MAX
[Comparison][ Szerkesztve ]
-
coolpet
senior tag
Egyénként AH-nál el vannak havazva, nincs rá kapacitás vagy csak nem igen foglalkoznak a levelekkel?
2 napra rá válaszoltak a levelemre 1 mondatban, a 4 feltett kérdésből 1-re adtak választ.
Más tapasztalata velük kapcsolatban mint support, bolt milyen? -
coolpet
senior tag
válasz Mephike #95967 üzenetére
Eztetet.
Innen. Vasárnap kosárba raktam, kedden csomagautomatában volt.Van hozzá fancy tekerős távvezérlő, állítható a fényerő lineárisan, a színhőmérséklet (sárgától kékfehérig lineárisan). Már a csomagolása is prémium volt
Mágneses rögzítés, 5V type-C, és állítható a szöge. Nem világít sem a monitorra sem a szemembe.
Tudom ajánlani.
-
coolpet
senior tag
Jujj de sokat írtatok, nem bírom a lépést tartani
Kollégának aki hálóba keres néma bill-t, annyi tapasztalatot tudok írni:
Volt egy tucat sima/világítós magyar rubberdome-os billem, mind halk volt. Persze a festék 1-2 év után kopott róla, fényesedett, csúnya volt. 1-2 tönkrement chip hibával/kábeltöréssel, de rubber felkeményedést, szakadást nem tapasztaltam. Ezek pár ezer 2-10K körüli vackok voltak (Modecom, Kolink, Genius stb).Aztán befektettem egy Tesoro Durandal Brown kapcsolóra. Na az mérfőldekkel megemelte a szintet, soha többet otthon nem teszek magam elé gumiharangosat. 1-2 hét volt mire megszoktam a magasabb kupakokar és hogy hangosabb, de sokkal jobb volt használni. O-ringeztem a keycapek alját az is sokat fogott a hangon, filléres cucc.
Annyi gondom volt vele, hoyg nem volt világítása, fekete billen nem láttam éjjel a betűket, én nem tudok vakon gépelni.Utánna jött egy Cooler Master CK530 TKL Brown.
Ez jó volt, csak 2+1 gondom volt vele:
- Nincs Numpad, nekem is sokszor jó lenne, de páromnak könyveléshez must-have
- A világítás nem homogénen világítja át a kupakokat, az alul levő jelek mint a . , ; és társai nem jól látszanak.
- Fényesedik, és csúszússá váltak a kupakok már kb 1 év alattA gyerkőcnek vettem egy 'gamer' Sprirt of Gamer Elite K70 TKL Rubber dome-osat.
Ez mindent is tud amit az 50k+ -os nagyok, és még többet.
- 3-4 hónap alatt úgy kopott a festék róla, hogy a WASD szinte már olvashatatlan volt, mindenhol átjött a fény rajta.
- Rá 1 hónap múlva elment rajta a Bluetooth, majd a rádió, aztán már vezetéken is önműködően ütötte a billeket, vagy épp nem működött, majd fagyasztotta a gépet.
6 hónap után gariban cserélték, ez meg ment a kukába. Igazi ipari hulladék.Végül vettem egy Xiaomi Monitor led Bar-t, na az minden világítás problémámat megoldotta, ajánlós.
Ha olcsó és halk billentyűt keresel, menj be a legközelebbi Mediaba és emelj le a polcról egy szigetes laptopbillt ami vagy gumis vagy ollós.
Vegyél mellé egy normális világítást, és a billt 2 évente lecseréled.Problem solved.
-
coolpet
senior tag
válasz SkyTrancer #95800 üzenetére
Gyereknek vettem egy csilli villi GaMeR Spirit of Gamer Elite K70 nagytudású billentyűzetet kb 12K-ért.
Színes, villog, szivárványhányás is van, meg tudja a BT-ot, van hozzá receiver, és TypeC.
Egyszerre 3 BT eszközhöz is hozzá lehet rendelni, és kikapcsolható a WIN gomb.Mindent is tud amit a nagyok, miért fizetnénk többet érte?
Szuper.
6 hónap alatt ez történt vele.
Már nem kapcsolódott a bluetooth-on, bedugtam a receivert.
Rá 2 hétre folyton szakadt, aztán már azon sem ment.
Kábelen is kb még 1 hónapig működött.Szétszedtem, kitakarítottam, újracsatlakoztattam a kábeleket, voilá működik!
2 napig.A WASD gombokról kb 10-15%ban lejött a festék, a karakterek már nem voltak rendesen olvashatóak.
Rubber Dome-os, volt olyan bill amit már szinte ütni kellett, hogy érzékelje.
A Manualjában a magyar nyelv kivételével mindenhol jól le van írva hogy melyik a wired és melyik a wireless kombó csak ugye francia/német kiosztással. A magyar fel volt cserélve.
Igényes darab, de ennyi pénzért ilyen tudású TKL billt hol kap az ember?
Van akinek megfelel, van aki azzal verekszikEnnyi. Preferencia és igény kérdése.
A színorgiát nem lehetett beállítani, kikapcsolás után meg kellett erőszakolni, hogy világítson.
Ment vissza gariba, cserélték, most egy ugyan olyan van, eddig király.
-
coolpet
senior tag
Szóval akkor ha megveszem AH-ból a V6 MAX-ot, és nem leszek elégedett a kapcsolókkal meg a kupakokkal, akkor ezzel a billel kompatibilis milyen silent linear switcheket ajánlasz? A kupakszett amit linkeltem az AH-tól az general jó minden swtich fajtához? Kereszt, rámegy nem?
Köszi!
-
coolpet
senior tag
Sziasztok!
V6 MAX-hoz Gateron Jupiter RED kapcsolók jönnek alapból.
Miben különbözik a K-Pro-tól, ha esetleg silent-re cserélném?https://afterhours.hu/products/keychron-silent-k-pro-halkitott-kapcsolo-szett-110-db-switch?_pos=6&_fid=04ccb064b&_ss=c
Továbbá ez a keycap akkor fittel a V6 MAX mindkét kapcsolótípusára?
https://afterhours.hu/products/keychron-iso-hu-oem-profile-dye-sub-pbt-keycap-set-univerzalis-135-billentyuAH-tól a magyar ABS kupakos V6 MAX 44K huf, Keychron-tól az angol ANSI bill meg 109 USD.
Egyáltalán létezik forgalomban ISO barebone ebből?
Köszönöm!
-
coolpet
senior tag
válasz Valkűr #95714 üzenetére
Igen, ezt is néztem. Csak nem PBT a kupak a magyaron hanem ABS. Most is az van és 1 év után csúszik, fényesedik. Magyar keycap meg még 22K a PBT
Fém a jelenleginek a háza és az tetszik, nem tudom hogy a műanyag nekem visszalépés lenne e.Majd még gondolkozom.
Továbbá a Keychron oldalán már látom a K10 MAX-ot de semmit nem tudok róla mivel jobb, de az tuti fémházas.
[ Szerkesztve ]
-
coolpet
senior tag
válasz ez foglalt? #95684 üzenetére
Hát az AH oldalán van Varmilo VBM109 bill, de nem tetszik
a 100%-os billen a feliratok nagyon egyediek, a számok vonalkázva vannak, a ház műanyag. A Cherry kapcsolóson nincs háttérvilágítás és az a fémcsík a szigetek körül is bazáriNekem valami sokkal letisztultabb egyedi kellene.
Pl ez a keycap szett nagyon bejövős.
-
coolpet
senior tag
válasz ez foglalt? #95684 üzenetére
Én ezt a kupakszettet néztem hozzá, ez nem jó?
Linkelsz magyar PBT kupakos varmillo billt hol lehet kapni?
Nem kell hogy átvilágítós legyen, jó ha van háttérfény az is. -
coolpet
senior tag
Sziasztok mesterek!
időnként ránézegetek erre a fórumtémára, de annyira pörög, hogy lehetetlenség mindig követni.
Már több billentyűzetem volt, főbb szempontok szerint hogy kényelmes legyen, mehanikus és világítós magyar.
Eddig amit említeni lehet az egy Tesoro Durandal és a jelenlegi Cooler Master CK530.Egy TLK, de a páromnak égetően szüksége van a numpadra
Elgondolkodtam egy új billentyűzeten.
Nem tudom, hogy a a PBT kupakok milyen érzést keltenek, de ez ami most van (szerintem ABS) kicsit csúszik rajta az ujjam, és ez idegesítő. Kb 1 éves. Nincs kifényesedve, szóval mindegyik keycap ilyen.Gondoltam egy új full size magyar kiosztású ISO layoutos megbízható billre, hogy vennék valamit.
A keret lehetőleg ne a csillagos ég, de mivel tudom mit hova lehet elhelyezni árban, olyan max 40K körülig szánok rá.
Nem lenne baj, hogyha valami halkabb switchel lenne szerelve. A mostani Cherry MX Brown, ez nem rossz, de lehetne ennél is kicsit halkabb (Éjszakai gaming és munka így már hangos ).
Mit tudtok javasolni, ami rendelkezik háttérvilágítással (Nem kell szivárvány srgb színtérrel rendelkező színorgiás) ha lehet wireless, de lehessen type-c-n csatlakoztatni, és van hozzá magyar kupakszett (Vagy alapból azzal jön).
Milyen a PBT kupak érzetre? puhább, keményebb, csúszósabb vagy tapadósabb?
Makró, dedikált médiagombot, programozhatóság ilyenek egyáltalán nem érdekelnek.Van valami Keychron K10 pro féle de valamivel olcsóbb alternatíva?
Nincs lehetőségem kipróbálni itt az alvégen.
Köszönöm!
-
coolpet
senior tag
Sziasztok!
Kisfiam kapta karácsonyra ezt: Spirit of Gamer Elite K70
Hát kb fél évig működött wireless módban, az utolsó pár hónapban többé kevésbé, majd ma este megadta magát, nem kommunikál, viszont szétfagyasztja a gépet.Másik PC-re dugva is akár receiverrel, akár kábellel befagyasztja az USB portot, nem megy másik billentyűzet, ha kihúzom, akkor is csak restart után tér észhez.
A BT kommunikáció már az elején igen szakadozott, nem is próbáltam tovább.
Nem ajánlom senkinek.
Viszont 12K-ért vettem, ha nem kapok másikat, vagy nem tudják gariban (2 év a gari rá) megjavítani, akkor mit tudok nézni, ami wireless, magas billek, TKL és világítFontosak lennének a paraméterek, mert a gyerek sötétben játszik, az asztalon kevés a hely mindennek, és a tanuláshoz el lehessen tenni anélkül, hogy kábelezgetni kellene.
Mit tudtok javasolni e körüli összegért?
Köszi!
-
coolpet
senior tag
Sziasztok!
Bevállaltam, és vettem egy CM CK530-at.
Vannak azért gondjaim velePl miért nem működik a WIN billentyű?
Egyik sem.
Van 5let?
A régi is rá van dugva a gépre, a Tesoro Durandal.
Sajnos a Keycap-ok kicsit csúszósak, és a megvilágítás is felül okés, de a felső számsor billentyűi alul már tök halványak., így mint az alsó sor is.
A '"+!%/=()öüüó és <>#&@{};.: is.
Érdekes, mert az ALT+: is a > mint az ALT+yÜdv, P
-
-
coolpet
senior tag
Sziasztok!
Mondjátok hogy magyar kiosztással világítós billt normális keycappal nem lehet kapni.
De! Mi a vélemény erről?
COOLERMASTER CK530 v2 RGB
ABC doubleshot keycaps, normális minőség, legalábbis mindenhol ezt írják.
Ár/érték arányban okés.Esetleg van hozzá PBS keycap magyarban?
Köszi!
-
coolpet
senior tag
Köszi mindenkinek, de a világos kupaksor nem passzol, és a lámpából is hasonló van, csak a moncsi mellett.
Azért 15K-t nem szeretnék elkölteni egy pilácsra.
Egy ledsort is felragaszthatnék ennyi erővel a moncsi aljára takaróval -
coolpet
senior tag
válasz Molydeus #74366 üzenetére
Megnéztem ezt a Varmilo-t, hát ennyire nem vagyok elvakult
Szívem szerint ezt nem cserélném, ha lenne háttérvilágítása.
Ennek a kupakjai egyáltalán nem kopnak, eredeti állapopt, csak a space van minimálisan fényesedve. 6 évesAkkor a CK550 nem igazán jó választás
Más esetleg ilyen max 40K körül?Köszi!
-
coolpet
senior tag
Sziasztok!
Meglepném magam egy új billentyűzettel.
Jelenleg egy Tesoro Durandal Hu Brown switch teljesít szolgálatot, meg is vagyok vele elégedve, de nagyon hiányzik a háttérvilágítás az éjszakai gémeléshezKislámpa sosem úgy és oda világít ahova kell, és zavaró.
Szóval szeretnék egy új billentyűzetet, ami RGB-s mechanikus teljes, magyar, megbízható.
A keret inkább 30K mint 40K, de nem szeretnék erős kompromisszumokat kötni, hiszen ez a periféria hosszú évekig lesz társMit tudtok ajánlani, illetve mi a vélemény, inkább tapasztalat erről?
COOLERMASTER CK550 RGBFontos lenne, hogy a keycapok ne kopjanak, kényelmes legyen az érintésük, ne legyen olyan tescos műanyag hatása.
A switchekkel nem tudom, mert eddig csak brown volt/van, ez nem rossz, de a blue az nagyon hangos, azt kizárnám, lineár switcheket meg nem próbáltam.A feedback az jó lenne, csak ne kattogjon.
-
coolpet
senior tag
Sziasztok!
Fél éve vettem egy Tesoro Durandal Chery MX Brown kapcsolós billt.
Nagyon meg vagyok vele elégedve.
Most válogattam a papírjait, és találtam egy regisztrációs kódot hozzá, amivel 1 év limited gyártói garit adnak hozzá. Ennek nem látom értelmét, ugyanis az IPON (ahol vettem) szintén 1 év garit ad rá.Kellhet másra a kód vagy kuka?
Köszi!
-
coolpet
senior tag
Sziasztok!
O-ringet szeretnek vasarolni. Honnan ajanljatok es milyent? Cherry MX Brown kapcsolokhoz lenne, es a minel halkabb elmeny a cel.
-
-
-
coolpet
senior tag
válasz eagleberg #30702 üzenetére
Es mennyire tartod hangosnak?
Nekem most egy Microsoft Wired Keyboard 600-am van.
Gyakran elofordul(mondjuk az ido 99%-ban), hogy akkor hasznalom a gepet, mikor a parom TV-zik mogottem.
Ez a Brown kapcsolos:
Tactile feedback?
Clicky vagy Non-clicky?Dobnal a magyak kiosztasurol egy shotot? Sehol nem talalok kepet ilyen layouttal rola.
A hattervilagitas mellekes, mert vakon szeretnek megtanulni gepelni, es egyebkent is van kislampamKoszi!
-
coolpet
senior tag
Sziasztok!
Mi a legolcsobb mecha bill ami megfelel a kovetelmenyeknek?
Magyar kiosztasu
fekete
numpadosTactile, non-clicky billek
MAGYARORSZAGON RENDELHETO!Soroljatok fel par linket legyetek szivesek, amit jo szivvel ajanlanatok.
Arat azert nem irok, mert majd eldontom mit er meg nekemKoszi
-
coolpet
senior tag
Sziasztok!
Ha mechanikus billhez keresek O-ringet, akkor a szineben kulonbozoek elternek egymastol vagy csak design?
Ertem hogy van piros, kek, atlatszo stb, van kulonbseg?
-
coolpet
senior tag
válasz haxiboy #29073 üzenetére
Nekem is hasonlo prblemam van.
Zalaegerszegi leven meg sehol nem tartalan keszleten mechanikus billentyuzeteket, meg a helyi MM-ban sem.En is csak tapasztalatokra, meglatasokra hagyatkozhatok, vagy felutazok pestre valami nagy uzlethez es ott megtapogatom, de fele annyiba kerulne a fuvar mint maga a klaviatura
-
coolpet
senior tag
Sziasztok!
Jelenleg egy Microsoft Wired keyboard 600 van.
Szeretnek egy komolyabb billentyutm es szeretnek megtanulni gyorsgepelni is.
Egyenlore csak erdeklodesi szinten vagyok.A Hűtő mester gyorstüzelő ultimátumot neztem. Ez nincs az ajanlottak kozott.
Fontos lenne hogy legyen numpad, mert sok szamitasi feladatot vegzek.Gepirashoz mit tudto javasolni? Ugyebar van billentyuzetem, de mintha kemenyedne fel a gumi benne, vagy nemtudom, valamint kolteni sem szeretnek tul sokat. (az 5k Huf mar soknak szamit nalam )
Ha meggyoztok hogy erdemes mechanikusra valtani a gagyi membranosrol tapasztalatok alapjan, akkor elofordulhat hogy egyre beruhazok.
Valamint tactile non clicky-ben gondolkudjunk, mert a csaladot nem szivesen zavarnam alvas/tevezes kozben
Koszi!
-
-
coolpet
senior tag
-
coolpet
senior tag
Sziasztok!
Elolvastam az osszefoglalot es arra jutottam, hogy mechanikus billentyuzet a kiraly.
Viszont a piacon szetnezve USB-s valtozatot nem talaltam 20K alatt, ennyi penzem meg nincs, es nem is tetszettek.
Jelenleg egy Microsoft Wired Keyboard 600-am van, nagyon szeretem, de az elmult hetekben tobszor elofordult, hogy 'lefagy', nem reagal semmire, hol pedig egy vagy tobb billentyu folyamatos lenyomasat szimulalja.
A mai napon 5x kellett kihuznom az USB-t es visszadugnom, jatek kozben azert ez nem pont idealis.
Volt egy Modecom MC-9006 is, azt is szerettem, de a sok hasznalattol elkezdett bomlani a gumiszeru boritasa, es teljesen nem tudtam levakarni, most ugy nez ki mintha dorzspapirral szetnyuzva lenne...Gondolkodtam egy uj bill varaslasaban, a felhasznalasi kor egyreszt jatek(Diablo 3, Skyrim...), masreszt programozas, es altalanos celu felhasznalas lenne.
Amit tudnia kellene (megprobalok esszeru kriteriumokat felallitani):
- teljes magyar kiosztas(ezen pl nincs hosszu iii )
- legalabb 4 billentyu egyideju lenyomasa
- max multimedia extra gombok(Hangero, play/pause/stop), es szamologep, nem kell egy rakat felesleges funkciogomb mint email, web stb...
- A gombok legyenek kellemes tapintasuak, ne az a kokemeny rideg muanyag, es a festes ne kopjon le 3 honap utan.
- Ha megfogok egy billentyut, rajta a kezem, es mozgatom, ne csorogjon, zorogjon ossze vissza, hanem legyen hatarozotan rogzitve.
- A nyomaspontjuk legyen hatarozott, ne olyan, mint az atlag membranose, hogy nemtudom lenyomtam e rendesen a gombot.
- Ne legyen oltari lapos, elvegre akkor irhatnak erintokijelzon, nem laptophoz lesz.
- Hangja nembaj ha nincs, de legalabbis ne legyen Bukling spring hangja, mert felebred a gyerek ejjelArat, markat nem irok, megvarom mit kinaltok, de ne szalljunk el 10K fole ha megoldhato, mert akkor veszek egy 1200Ft-os Kolinket
Koszi
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Trust GXT 838
- Magyar Microsoft Type cover Surface Pro 3,4,5,6,7 háttérvilágítású billentyűzet GO is van.Várólistás
- Montech MKey TKL mechanikus billentyűzet - MK87 FREEDOM RED
- Glorious GMMK Pro Black Slate 75% TKL - Barebone, ANSI-Layout, fekete
- Logitech MX Keys S Plus Graphite Teljes magyar. Több verzióban kérhető.2év Gari
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest