-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tusi74
őstag
Nekem a kék kapcsolós verziója van, német, jómagam nagyon szeretem. Jó gyorsan tudok vele gépelni, a mechák között még ez a leglaposabb, ha eddig laposhoz voltál szokva, akkor könnyen megszokod.
Én néha azért vissza szoktam térni egy teljesen laposra, ha sokat kell gépelni, mert annyira megszoktam, ha addig teljesen el voltál szokva a magasoktól, még ezekbe is bele tud akadni az ujjad.
Illetve ami még szerintem nem annyira jó, hogy nagyon közel vannak a billentyűk egymáshoz, én néha a mellette levőt ütöm le.
Ellenben nekem a nyomásérzete, az, hogy nem olyan szivacsos az alja, mintha zselében úsznának a billentyűk, az nagyon bejön. Ha gépelek, azt mondja a családom, olyan, mintha igazi írógép lenne a házban, de nyilván ez kék kapcsolós, a pirosnak nem hiszem, hogy ilyen hangja lenne.
-
Domonkos
Ármester
Ha kifuto aron be tudsz szerezni meg valahonnan egy corsair k65-ot, akkor szerintem az lesz a nyero. Amugy en jatekra vagy corsairt vagy roccatet vennek, nekem a Ss-ekkel nincsenek olyan jo tapasztalataim, mint az elobbiekkel - nem rosszak egyaltalan, de semmi extraval nem fogtak meg. Ha csak kevessel lenne olcsobb az Ss, akkor nem biztos hogy sporolnek rajta; de amit mindenkinek mondunk: probald ki, vedd azt amelyik neked bejon.
Khail kapcsolo nem feljtos, de erzodik rajta hogy utanzat. Bar van aki kifejezetten jobban szereti, mint a manapsag gold standard cherryt, gyengebb a QC-ja. Amikor (egyet ujonnan) probaltam olyan erzes volt, mint amilyen a par eves poker 2-mon a bekikopott kozepso vs a kevesebbet hasznalt felso soron levo kapcsolok - csak itt elkeverve voltak az uj es kopottas erzetu billek Nem volt olyan oriasi a kulonbseg - talan gepeles kozben (jatek kozben meg vegkepp) fel sem tunt volna, megsem adott annyira minosegi hatast, mint az amugy altalam a legjobbak koze sorolt poker.
Amugy talan szomoru, de annal igazabb, hogy ha jo ar/erteku mecha billencset szeretnel, akkor vagy nezelodj a hasznaltak kozott, vagy vedd a legolcsobbat. Ritka hogy akkora kulonbseg legyen egy 20k-s es egy 30k-s bill kozott, hogy azt a st. istvant ne erne meg inkabb csaladra/baratnore forditani Ettol fuggetlenul (par tularazott darabtol eltekintve) persze egy K70, Pok3r, HHKB, IBM Model F stb. siman hazavagja az olcsobb kihivokat, de nem kell olyan hatalmas kulonbsegeket varni mech-mech kozott, mint mecha-kommersz billek kozt jellemzoGender of electrical connectors is defined by the pins.
-
Nekem volt ilyen SS 6Gv2, nagyon masszív. De ütés-vágást nem sokáig tolerálja semmi sem.
haxiboy: vagy linkeltem korábban egy hasonló kollégának ezt a kínai kivetítőset... nem jó, nem kényelmes, nem pontos... DE! lehet rajta enni, inni, az ütést is bírja... üveg asztalra vetítve az ideális
[ Szerkesztve ]
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
haxiboy
veterán
Ne haragudj, de a falhoz csapkodás stb, egyik billentyűzet sem bírja nagyon.
Valami olcsót vegyélKomolyra fordítva , valami MX Black kapcsolós cucc, de nagyon ezt sem érdemes dobálni. Esetleg valami egyedileg épített 30KG ólmos hogy ne tudd megemelni az asztalról
Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)
-
fogtunder
nagyúr
10-11K-ért nem is nagyon fogsz olyat kapni, amitől eldobod a hajad. a 200K nem erről szól, hanem arról, hogy emberi áron legyen egy jó gépelési érzetet adó, világítós, anti-ghostingos billentyűzeted. a gépelési érzet mondjuk relatív, de pariban van a Dell Latutide billekkel, amire azért ritkán panaszkodnak az emberek, az aktuális szigetes TP billentyűzetnél meg jobb is, bár ez meg inkább a Lenovora nézve szégyen.
I hate morning people. And mornings. And People.
-
-
nyunyu
félisten
Csak csodalkoztam, mivel a piros kapcsolot alig lehet kapni, raadasul dragabban arulja a Cherry, mint az ipari mennyisegben gyartott feketet. (Csak nem birjak levenni a gyartosorrol, hogy helyet adjanak a mechanikus billzet epitok altal keresettebb kapcsoloknak. Valoszinuleg az ipari fogyasztok tobb fekete kapcsolot vesznek, mint a billzetgyartok osszesen...)
Piros az valamivel puhabb, mint egy atlagos gumimembranos billzet, fekete az viszont kemenyebb, nehezebb rajta gepelni.
[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
-
nyunyu
félisten
Ha ennyire sulyosan abuzalja a billzetet, akkor valami fekete kapcsolos mechanikus kell neki.
Tesoro Durandalbol elvileg meg kaphato fekete kapcsolos magyar peldany 22k-ert, azokbol nem fogyott el az elso szallitmany.
(Megjott mar a masodik szallitmany? Nem kovetem a Tesoro topikot.)Ollosok nem hinnem, hogy birnak annyira a strapat, epp eleg szivas leimadkozni roluk a tetejuket az ollo kettetorese nelkul.
Legalabbis nemreg sikerult szetbarmolnom egy ThinkPad billzetet, nagyon nem jottem ra az ollo szetszedes+ujra osszerakas helyes technikajara[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
fogtunder
nagyúr
gamer-nek szánt membránosokkal nincs nagy tapasztalatom, de az átlag membránosnál a 200K megoldása sokkal jobb. rövidebb úton jár, könnyebb lenyomni és az ollós mechanika ad neki némi plusz stabilitást is. ha limitált a büdzsé, én azt venném (ahogy tettem is), a jó mechák bőven e feletti árkategóriában kezdődnek.
ha kell a numpad, akkor Func KB-460, Corsair Strafe, CM Quickfire XT az olcsóbb ajánlott megoldások, vagy a Durandal, de abból a pilácsos már szintén túllóg a kereten és akkor érdemesebb valami kicsit jobbat venni. a mechákon, ha Cherry, vagy kompatibilis kapcsolósak, akkor vehetsz aránylag olcsón utólag WASD szettet külön, amit rá tudsz rakni.
I hate morning people. And mornings. And People.
-
odipapa
senior tag
A A4TECH KD-126-2 -ről még nem írt senki.
Én pár hete vettem. Ár-érték arányba rendbe van szerintem.
Nagy minőségre nem nem kell számítani az 5000ft környéki ártól, de igazi negatívumot sem tudnák mondani ami a tényleges használat során felmerült volna.
Én a normál méretű (nagy enter) magyar kiosztás, világítás, lézer gravírozás (elvileg nem fognak megkopni a karakterek) és az alvó mód kapcsoló miatt választottam.
Van már egy A4TECH egerem ami minőségileg teljesen rendben van, ezért is mertem megvenni ezt a billentyűzetet.
Itt azért az olcsóság egyből visszaköszön. Gondolok itt a kemény, fényes felületre és a billentyűk lógására, ami nem tragikus, de akik valami igazán minőségi dolgot szeretnének birtokolni, azokat lehet hogy zavarni fogja.
A leütések nem halkak, nem is extrém hangosak, én átlagosnak mondanám.
Ami a lényeg: a világítás rendben van, ki-be kapcsolható.
A fényerősség megfelelő, de nem szabályozható.
Nem világít ki a billentyűzet alatt, ahogyan az már panasz volt más brand-eknél.
Színe, fehérnek mondott, de én látok benne egy kis kék árnyalatot.
A gombok nem ragadnak.
Játszani, gépelni mind lehet rajta, tökéletesen.
Ja, és az első olyan upgrade, ami az asszonynak is tetszik a világító gombok miatt.[ Szerkesztve ]
-
Lmh
őstag
aajjjajaj, azt hiszem mellényomtam, bocsesz xD
Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
Walter White
csendes tag
Ha nem világítós billentyűzet és olcsó és jó akkor ezt a Geniust ajánlanám:
http://www.genius.hu/?insidepwd=&menu=950&poz=02&cikkcim=V%C3%A1s%C3%A1rt%C3%A9r&id=00000434&csoportid=00000002
viszonylag halk, jók a gombok, jól néz ki. egyetlen hátránya hogy nem billenthető, de hamar meglehet szokni mert alapból döntött kissé. -
Đusty
addikt
Erről engem nem fogsz meggyőzni, szerintem meg egy nagy kalap .. a kontroller a bill után. Persze mindenki azt használja ami neki jobb, de pl. a GTAV kínlódás vele, billel sokkal jobban elboldogulnék, és ahogy elöttem írták szívesen megnéznék egy lövöldözős csatát kontroller vs. bill-egér kombóval azonosan gyakorlott játékosok között . Egyébkén pl. pont fifához el tudom képzelni, hogy sokkal jobb a kontroller.
[ Szerkesztve ]
-
Mian
aktív tag
a rikítás nem a fifa miatt kell hanem este ha gépelek, persze asztali lámpa van, de a mostani bill olyan szinten fekete meg nem is csúszik ki eléggé a klaviatúra tartó szóval árnyékolja az asztal szóval ezért szeretnék fehéret, h rikítson nekem a sötétben, de ilyen led-es csodát nem akarok... am lassan 24 vagyok szóval én már át nem szokom konzolra, világ életemben pc-m volt, így hát pc-n fifázom sőt unk! Igazából singleözni én már nem ülök le mert nem köt le, haverommal szoktuk tolni kicsit néha...azon gondolkodom h talán a rések zavarnának, ha valami zavarna fifa közben, mert ennél meg már egy picit túl nagyok, gépeslésnél biztos jó persze...nehéz a választás mert ha minden túl közel van akkor össze vissza nyomok mindent ha meg ilyen k310 csoda meg attól tartok nem fogom elérni pl a shiftet csak kényelmetlenül na mindegy majd megszülöm valahogy...
itt írja az egyik kommentelő h nagyon kényelmes gépelésre meg h játékra! is nagyon jó... kérdés mire? mert mondjuk cod-nál nem a billentyűt használja főképp az ember, ott inkább egérből kell "pro"Szerk.: Meg van apple fehér billetyűzet tizen huszon ezrekért és azt olvastam működik win. alatt is, csak ennyit meg nem adok egy billentyűzetért...
[ Szerkesztve ]
-
KAMELOT
titán
Komáromban lehet ilyet kapni, nálatok nem tudom, hogy hol!
(#10504) chosa921: hát 5K-ért világitóst?!?! Legolcsóbb rendes világitós az a Sidewinder X4 12K-ért.
Aztán van még 30 000ft-ért is.[ Szerkesztve ]
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
Raggie
őstag
Én most üzemeltem be a napokban a Speedlink Darksky-t és egyelőre nagyon tetszik. A Multimédiás gombokat én sem fogom használni nagyon, talán a volume +/- még jó. A háttérvilágítása teljesen jó, nem nagyon világos nem nagyon sötét (nem világítja be a szobát tök sötétben sem, csak mellette ülve látható, de ott jól). Ami eddig nagyon tetszik, hogy nem kell hozzá semmilyen driver, minden megy bedugás után egyből. A világítása ki- bekapcsolható a billentyűzeten elhelyezett gombbal.
A gombok nem a leghalkabbak, de teljesen az elfogadható kategóriában maradnak gyors gépelés esetén is. Egyelőre csak pozitívumot tudok mondani.
Majd meglátjuk az idő próbáját hogyan állja!
Ezért a pénzért nem találtam hasonlóan jót(mondjuk nekem követelmény volt a háttérvilágítás).[ Szerkesztve ]
Clint Eastwood FTW
-
dudika10
veterán
Logitech Classic 200 ebben az árban van, feljebb olvashatsz róla egy kis beszámolót tőlem.
A space csak előre hátra lötyög egy kicsit, jobbra-balra nem. De egyáltalán nem vészes és én még nem is találkoztam nagyon olyan billentyűvel ami ezt ne tette volna.gordonfreemN: ha találtál ilyet oszd meg kérlek velünk is.
[ Szerkesztve ]
Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!