-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz lezso6 #79304 üzenetére
jelen, szinten keychron k3, gateron mecha red.
egy ganss gs87c mellett hasznalom (red), de megszerettem. engem is a klasszikus mechanikus billentyuzetek magassaga zavar kicsit, pedig SUN Sparc Classicon meg Sparcstation10-en kezdtem tanulni a programozast, a gyari billentyuzetukkel.a keychron-t es a ganss-ot is 95%-ban programozasra hasznalom, a k3 otthon van, neha kap kicsi asphalt9-et is mikor nem megy a melo.
hordozas szempontjabol a keychron-t nem szivesen rakom csupaszon a hatizsakba, ugy gondolom h a lebego bill serulekenyebb, de lehet nincs igazam. dobozostol meg nem foglal sokkal kevesebb helyet, mint a masik, bar teny h konnyebb.
-
ATI
senior tag
válasz lezso6 #79304 üzenetére
Nekem tetszenek a low profile mecha billek. Szeretnék is egyet, de szerintem megvárom a K1 Pro ISO-t.
Van egy olyan érzésem, hogy az ISO változat ismét valami gyengébb minőségű kupakokat fog kapni, mint a normál profile-ú társai... Mert akkor hiába lehet jó a bill, ha szarok a kupakok és vadászhatsz rendes kupakokat rá, ami szinte biztos, hogy nem lesz 100% kompatíbilis vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!