- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Intel platformon még idén jó lehet a SteamOS
- Milyen videókártyát?
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Eltűntek a mobil GPU-k az AMD és az Intel útitervéből is
- SSD kibeszélő
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - nagy képernyő mindenre
- Home server / házi szerver építése
-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
[Prolixus]
addikt
Azt mondja már meg nekem valaki, hogy ezek a 65%-os billentyűzetek miért olyan népszerűek. Brutális a különbség ha összeveszem a mai divatos, custom szférát, hogy hány TKL vagy akár 75% vs 65%-os van. Még ANSI vonalon is.
Mert kicsi. Oké. Aztán?
Bár őszintén még előbbi érvet sem értem teljesen. Abban van ráció szerintem is, hogy mondjuk egy jobbkézzel egerező embernél, abba az irányba minél kevésbé terjeszkedjen a keyboard, több hely marad egerezni, nem kell ide-oda pakolgatni semmit, vagy nem kell messzebb nyúlni semmiért (bár nyilván full size változatokkal is lehet együtt élni, valahogy nekem is sikerült kb az elmúlt 1-2 évig...). Szóval TKL-t preferált lehet valakinek, aki nem használja a numpad-ot. Ez vili. Még azt is megértem, hogy ugyanezen logika mentén egy 75%-os népszerűbb, mint a TKL (ami egyre inkább úgy tűnik nekem, hogy igaz így a custom szférán belül).
De hogy a 65% miért népszerűbb a gyártók kínálata alapján? mint egy 75%? Azt tényleg nem bírom felfogni. Oldalra nem nagyon kisebb, csak felfelé. AZ meg nem totálisan mindegy? Mindenki Hong-Kongban meg Szingapúrban él, mikrolakásokban ahol nem fér el egy 50 centis mélységű asztallap?
I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Gumi és felni topik
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Intel platformon még idén jó lehet a SteamOS
- AliExpress tapasztalatok
- BMW topik
- Milyen videókártyát?
- PR-Telecom
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest