-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imz
tag
válasz
nyunyu #61275 üzenetére
Köszi a kimerítő választ, bevittél a málnásba. TKL-ig le tudok menni, kell a változatosság.
Apexben az fogott meg hogy állítgathatsz egy paramétert, szoftveresen. Ha akarod ilyen, ha akarod olyan. Még nem vetettem el. Ha jól értem, LED használat nélkül kenhetem, és PBT kupak szettel együtt vegyem, gyűrűzzem. Hmm. Annyiból építek jobbat?
nem tudom, mik a keménységi, taktilitási, kapcsolási pont mélységi preferenciáid.
Az tetszik, ha kemény a gomb, de nyomásra minél magasabban 'visszaütve jelzi az inputot.Kérdeznék még, ha lehet:
1. A taktily-t/clicky-t énis imádom, de csak érezni, és minimálisan hallani. Olyat lehet, vagy megoldhatatlan? O-ring és kenőanyagon kívül.
2. Lehet valahogy 'feszesebbé tenni a switcheket, ezáltal a gombokat? (oldal irányba értve, nem nyomásra.)
3. Neadjisten nem 2 anyag közül választani kupakok terén, ördögtől való?
4. Te milyet használsz?Ha vége a világvégének, jövök egy sörrel!
Láttam népeket, akik foam-ot tesznek nagyobb kupakokba, szebb a hangja tényleg. Kevésbé üreges kupakot látott már valaki vagy ez hülyeség és/vagy rocket science?
-
chester91
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Gitáros topic
- LG LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- EAFC 25
- Linux kezdőknek
- Eredeti játékok OFF topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Futás, futópályák
- CMF Watch Pro 2 - ebből a poénból többet is ki lehetett volna hozni
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- Keresünk dokkolókat
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest