-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dqdb
nagyúr
válasz haxiboy #60025 üzenetére
Van egy szett Gateron Clearem itthon, a Zealio féle pimpelt változat, de ez már túl puha.
A Zealiókat ugyan a Gateron gyártja OEM-ként, és ennyi, mert mindennek nevezhető, csak pimpelt Gateronnak nem. És nem is lineáris, mint a Gateron Clear (ami tényleg nagyon puha).A világítás milyenségét még meg kell néznem, mert emlékeim szerint a Cherry RGB-nél ott a PCB-n van a led így mindenképpen áttetsző háznak kéne lennie.
Mivel én sem tudtam, hogy mi a helyzet a LED-ekkel, ezért csak áttetsző házas kapcsolót linkeltemA Screw-in stabok valószínű no-go, a K70 Plate mounted.
Plate mounted stabilizátorból csak legfeljebb közepes minőségű van (a Cherry sajátja), valamint a linkelt helyen akad Everglide Panda, amiről olvastam már jót, de olyan még nem tesztelte, akinek adok a szavára. Akár cseréled, akár meghagyod, a kenés mindenesetre kötelező, ha nem szereted a csattogását.tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!