- Canon MILC: EOS R és M topik
- ZIDOO médialejátszók
- OLED monitor topik
- Androidos tablet topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hátizsákot rejtett némelyik Zotac GeForce RTX 5090 doboza
-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
HThomas #104567 üzenetére
Hétvégén volt fél órám a Monkeytype-ot nyúzni, angol szövegen már néha 50 WPM felett voltam, 1 perces teszteken. Közeledek a megcélzott 60 felé... A legfurcsább talán az átvariált backspace a thumb clusteren, ha elrontok valamit és törölni kell, akkor teljesen kiesek a ritmusból.
A mod tap SHIFT + "í"-nél tapasztalom sokszor, hogy ha gyorsan írok, akkor pl "H" helyett "íh" lesz a végeredmény. Nem tudom, hogy ez user error, és modtap nélkül ilyenkor "h" lett volna, vagy valami modtap timeout-on kéne hangolnom... ? A Q8-on is tapasztaltam, amikor ezzel kísérleteztem.
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged