- A gyári kábelek fontosságára hívják fel a figyelmet az új GeForce-ok gyártói
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Még mindig rengetek Socket AM4-es CPU-t ad el az AMD
- Projektor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
0xmilan
addikt
A tökéletes billentyűzet nyomában
^ Az osszefoglaloban ez a 3 link (Domonkos logout posztja es a 2 kiosztas) 404-re mutat.
...
Illetve ugyanitt keresek ajanlott ollos billentyuzetet.
Jelenleg a Magic Keyboard van kinezve. Brit verzioban szerettem volna az angol feliratok es az ISO kiosztas miatt, de csak magyar es US English verzioban kapni. Viszont most tok boldog vagyok, mert az osszefoglalo megoldotta ezt a dilemmamat. A US English-en a feliratok is stimmelnek es ANSI - ami, mint kiderult, ajanlott. Igazabol ez lett volna a kerdesem, hogy mennyire zavaro ISO utan, nehez-e atszokni, de akkor elhiszem, hogy nem lesz veszes.Nyitott lennek masik ollosra is, de ezt mar hasznaltam korabbi munkahelyen (habar ez most ujabb, de sztem csak lekerekitettek a sarkait es jobb felul Lock van Eject helyett) es tudom, hogy szeretnem es nincs gond a minosegevel, igy inkabb kifizetem az alma AFA-t.
Plusz pont a beepitett aksi, mert nem szeretnek elemekkel szorakozni; akkor mar legyen inkabb vezetekes.
Most egy Macbook Pro billentyuzeterol irok - amit nyilvan szinten szeretek - , de kifordulva, gornyedve, mert asztali gepkent van hasznalva kulso monitorral. Szoval ha van barmi hasonlo olcsobban, akkor erdekelne.
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A gyári kábelek fontosságára hívják fel a figyelmet az új GeForce-ok gyártói
- Milyen videókártyát?
- Gyúrósok ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Asszociációs játék. :)
- Ukrajnai háború
- Francia AI-t használ a világ egyik legnagyobb autógyártója
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Asus ROG Strix Gamer billentyűzet új 6hó jótállás!
- Logitech G Pro gamer billentyűzet új 6hó jótállás!
- Roccat Vulcan II Titan II Mechanical Billentyűzet.
- Montech MKey TKL mechanikus billentyűzet - MK87 FREEDOM RED
- Glorious GMMK Pro 75% TKL épített, mechanikus NON RGB billentyűzet - Cherry MX RED, Caribbean Ocean
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest