- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- ASUS notebook topic
- 3D nyomtatás
- Mini-ITX
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- CES 2025: az In Win nem viccel, ha tápegységről van szó
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- CES 2025: notebookdömping az Acertől
-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
válasz bajnokpityu #40400 üzenetére
"tudod, kutya nem venne meg dómos billit 10ért, amikor 12 ért már vannak mechák. [..]"
Használtam mechanikus billentyűzetet már; tudom, mit várhatok tőle.
Hidd el, ha 10.000 forint alatti áron lehetne kapni háttérvilágítással rendelkező, magyar kiosztású mechanikus billentyűzetet, akkor azt vettem volna.
Viszont nemhogy 12.000 forintért, de 22.000 forintért se nagyon találni ilyet sajnos!
Ám, ha tudsz ilyet, és megmondod, hol lehet kapni, azt hálásan megköszönöm!
(Egyébként tényleg nem értem, miért lettem így megtalálva... Ebben a témában, az ajánlóban valós a 10.000 forint alatti kategória. Jóhiszeműen leírtam a tapasztalataimat egy eddig nem tesztelt, a kategóriának megfelelő billentyűzetről; gondoltam, hátha hasznára válik másoknak is.
Erre most megkapom, hogy hülye vagyok, rosszul választottam, és ugyanmármiértnemmecha... )
"Aquila non captat muscas."
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!