Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
fokukac
nagyúr
De Tildynek tuti tetszeni fog...
-----------------------------
más téma :
megint csökken a benzinár.
mióta utoljára tankoltam, már másodszor. jessz.
[link]
[Szerkesztve] -
fokukac
nagyúr
''Leplezetlen kémfotókon a Suzuki SX4 limuzin''
[link]
értitek, limuzin.. -
törölt tag
Éjjeli kukken!
-
-
törölt tag
Hát nem tudom, azt tudom hogy van egy ismerősöm aki Neckarsulmba volt kint fél évet, és ő mesélt pár dologról amit látott, köztük az 5.5TDi ről is, ami akkor már egy Q7be bennevolt, de csak tesztelték, hivatalos debütálás nem tudom mikorra várható. Nem vagyok benne biztos, de szerintem az egy teljesen új feljlesztés, bár azt se tartanám lehetetlennek hogy a VW 5.0ját fejlesztik tovább, ha gondolod utánakérdezek.
Integra: Szerintem nem szerelik már a 3.3mocit, a 2.5ből csinálták 3.0át, és a 3.3ból először 4.0át aztán a 4.2TDIt, és ezekhez és a paletta tetjére rakják majd az 5.5öt szerintem, legalábbis nekem így lenne a logikus. -
Rick2
senior tag
válasz
#16741888 #3481 üzenetére
de már készül Ingolstadtban az 5.5TDI ez 99% marketing, minek dobnának el egy friss fejlesztést, mikor elég jól sikerült. max kicsit tuningolnak rajta, meg nem olyan formájú lesz a borítólemez a tetején...Te sem hiszed el, hogy milliárdos költséggel terveznek egy új mocit, mert csak.....egyszerűbb azt mondani, hogy ez nem ugyanaz...
-
törölt tag
Az régebbi a legújjabb az a 4.2TDi, de már készül Ingolstadtban az 5.5TDI is
, pontosabban már készen is van, csak tesztelik még.
Nem hagyják Ingolstadtba hogy VW motor kerüljön egy felsőkategóriás Audiba, támogatom.
Ezért fejlesztik ismét a sor5öt, igazhogy az új már FSI lesz de az alapja a régi sor5ös moci, az alapokhoz nyúltak vissza, helyes. -
dragonfx
veterán
válasz
#00809728 #3467 üzenetére
Tegnap láttam egy ilyet egy lada hátulján:
''apámé.Oszt akko mi van?''
Tegnap láttam élőben 2 új civic sedant, az amelyiknek acura accordos a hátsó lámpája, hát arra is hasonlít legjobban csak kicsit kisebb az első lámpája, na meg gondolom az ereje.De szép autó nagyon sokkal jobb mint az a másik ufolámpás.
Amugy azért ne fikázzunk már menetdinamikailag egy S6 audit, kitépi a tüdőd úgy megy ez 100% próba nélkül is ezt mondom.Ja hogy mihez viszonítunk????Ha mindne autót az enzohoz akkor végülis az impreza wrx sti is egy fos nem?
[Szerkesztve] -
törölt tag
[link]
Mega LOOL! -
törölt tag
válasz
Integra #3464 üzenetére
Vágom sőt még az azelőtti generációs S6ba is jutott ebből a motorból
Jaja, arra a V10es dögre gondoltam, kicsit fura a párosítás, egy született legkőkeményebb sportautó motorját belerakják, egy kvázi bálnába, kiváncsi lennék rá.
Hát igen, nyilván nem olyan dinamikus mint a Lambo. -
tildy
nagyúr
Igem, mivel már 11 évvel öregebb, + valószínűleg nem 118E km van benne, hanem kb a duplája.
Egyébként meg egyik sem szutyok
DE valószínűleg nem értetted, hogy poénkodtam, nekem bejön a logan. Majdnem az lett véve.
Visszatérve a micrás gondra: : Nekem volt, mikro nagyon nem votl stabil az alapjárat, volt olyan, hogy egyszerűen lefulladt , ha lámpánál üresbe raktam. Gyertyacsere lett benne, most már stabilabb az alapjárat, de ez a lámpa felkapcsolós belengés még mindig megvan . Ilyenkor van úgy, hogy 900ról 600ra is leesik hirtelen a fordulat, de aztán 800 környékére visszaáll. Nekem mondom azt mondták, hogy a generátor környékén lehet a bibi .
[Szerkesztve] -
Integra
titán
1700kg az autó, ezt kegyetlenül érezni is menet közben, az s-line keményített futóműve meg a peres gumik a hatalmas felnik meg is teszik a többit, helyenként vicces ahogy nyöszörögnek a műanyagok benne
a 4.2-es szívóval visznt jól kell hogy menjen, azt a régi s6-ban vezettem, ebben a legújabban csak ezt a dízelt.
viszont dugóban az automata váltó isten és akusztikus hangszerelésű zene bombasztikusan üvölt benne -
Rick2
senior tag
itt egy újvilágba szakadt magyar, azaz egy usabeli hunyadi, nem is rossz, kissé Q7esre sikerült az eleje: [link]
-
Notes
senior tag
Csak azért parázok mert az alapjárat így is magasabb valamivel mint a gyári érték (fordulatszámmérő nincs, és sajnos nem emlékszem mennyivel, pedig a zöldkártyás fószer mondta). Szóval attól félek, hogy ha beállíttatnám az alapjáratot a gyári értékre akkor egy dupla ablakemelés egyszerűen leállítaná a motort ami biztos, hogy nem normális dolog. Gyanakszom, hogy az előző tulaj esetleg direkt emeltette meg az alapjáratot mert ilyen gondjai voltak, bár ez csak feltételezés.
Sajnos nincs multiméterem, de ha valaki megmondja pontosan hogy kell vele megmérni a 12V-os csatlakozóban a feszültséget akkor kölcsönkérek egyet, és megnézem mennyi a delej a verdában. -
törölt tag
Szasztok!
[link]
Tegnap volt alkalmam egy röpke kis időre kiprobálni egy hasonló gépjárművet.Hang utánozhatatlan és nagyon kellemes.
Megy mint az állat.
Csak hát valamit valamiért hosszu uton 10litykó, ha nyomod neki 13litykó
ha város 14lityko.
De nagyon szép db volt és minden masziv benne.Hihetetlen volt vezetni. -
hobizoli
nagyúr
Amikor elindul a huto ventillatora akkor mi tortenik, leall a motor? Vagy mekkora egoket hasznaltok, 140/100? Nekem csak akkor pislant egy kicsit -az elottem allo auton latszik-ha fent van teljesen az ablak es ranyomok egyet a gombra, de hiaba tartom nyomva, ~0.5sec mulva akkor is elengedi vmi rele.
A generatorr alapjaraton meg nem tud annyival tolteni, mint ami a nevleges toltoarama, viszont ~1500rpm-tol kezdve mar igen, a klima nelkuliek 60-70A szoktak, a klimasok 90-100A-l, de nagyobb autoban sok-sok elektromos kutyuvel es nagyobb dizelmotornal a 120A-s is elofordul
hobizoli -
Rick2
senior tag
válasz
lajafix #3434 üzenetére
a régi gyertyával kapott 2 év műszakit, 1 év zöldkártyát. tökéletes értékek voltak, mind az emisszió. mind a lambda értékekben. városban full sztrítrészing stílusban 17.5 lityi, vegyesben 120-130-140essel 15 lityi. kíváncsi vagyok az új gyertyák mit segítenek a dolgon...
-
lenox
veterán
-
BlacKSouL
addikt
1300-as kockazsiga is ezt teszi, de nem beremeg, hanem 150-200 rpm-el csökken az alapjárat
fényszóró, féklámpa pl. eléggé leterheli, és az is stimmel amit már írtak a többiek, hogy bekapcsolt lámpánál rápöccintek a gázra, akkor kifehérdik/kifényesedik a fénye. Pedig abban nem is olyan szar a generátor, a fesszabályzó sem, bár egyszer elromlott, és 14 helyett 18 V-al töltötte az akksit, csere megldotta. Viszont a generátor tökéletes, az eredeti akksikat 11évig kihúzta, a mostani is már 6 éve benne van.
-
bambano
titán
-
Notes
senior tag
válasz
Coyote2000 #3438 üzenetére
Ne má' a 3 hengeres Suzukimon sose' volt ilyen pedig az sem egy erőgép. Itt valami meghibásodás kell hogy legyen.
-
Notes
senior tag
1000 ccm-es benzines mocin ha bekapcsolok valami elektromos fogyasztót (el. abl., vagy akár csak tompított) megremeg az alapjárat. Látott már valaki hasonló problémát?
-
-
Integra
titán
úgy tűnik a mitsubishi nagyon telibe találta az új lancer orr designt
[link] -
Integra
titán
válasz
bbchris #3411 üzenetére
havromék opeleket cserélték le toyotákra.
érdekes hogy változnak az emberek, agyon istenítették az opel, meg hogy opel sose kopi el, meg hasonló dumák, igaz hogy mindig baj volt velük, most mit ad isten a toyota az isten valamiért..
ennek ellenére az egy generációval előbbi sedan corolla elektronikai hibával küzd, váltó gondok, aelső szériás kis yaris hibátlan egyedül mai napig, de az új versóban már 40ezer km után kuplung csere volt, úgy kellett bevontatni.
és igen, garanciális az autó, ennek ellenére megpróbálták berántani őket 70rugóra.. haver faterjának úgy kellett betelefonálnia a toyota központba ismerőséhez, hogy ne vágják már át. a toyotás vezető pali ott égett a telefonba és nem győzőtt bocsánatot kérni.
utána jövő héten kiment a kereskedésbe és vérengzést tartott, hogy hogy merészelték..
szóval mindegy, milyen márkájú autója van valaknek, szarházi midegyik kereskedői hálózatban van dögivel... -
törölt tag
válasz
bbchris #3411 üzenetére
Szia!
Üzemanyagellátó rendszert komplett mi küldjük a Toyotának.Elvárások olyan nagyok voltak,hogy már ugy volt nem kapjuk meg de aztán....
De volt egy vetéjtársunk ő pumpáit is mértük azokon a paramétereken 10db-ból 3 elvérzett egy hideg-meleg teszt során.
Mi kaptuk az üzletet. -
törölt tag
Tegnap álltam be egy parkoloba kb ugy 10srác nézegetett egy szakadt crx hü ,de jó stb...
Nyalokákat sorba a gazdája hülyitette.1-esben 160km/h és nem is fogyaszt stb
Na lool. -
törölt tag
válasz
parandroid #3405 üzenetére
Szasz!
Hát akkor tuti PeterkeT ugyanis max capucchoni de la cafet nyomok csak.TUDOD amig lesznek gázolajos buszok ill teherautók addig mászkálok 200ft/l gázolajjal. -
tildy
nagyúr
válasz
bbchris #3411 üzenetére
140 ezer loganben? Dehát az szétesik , meg sz.r francia (román)
(Egyébként jól tolták neki, két éve van kb. a piacon a logan, évi 70E km-t belepakoltak)
fokukac: lenyegen nem valtoztat. Több embertől hallom viisza, hogy elégedettek vele. Azt ''beszélik'' jobb a thaliánál is.
Jut eszembe thalia, jön ki a ráncfelvarrott változat [link]
[Szerkesztve] -
bbchris
senior tag
Azért leírnám az én storimat is : Ha lehet ne vegyeteke Corolla Versót mert nem egy megbízható az az autó . Tehát a törénet : Mi vettünk egyet ami MMT-s . Aztán egy jódarabig nem is volt gond vele aztán jöttek a bajok . Kapásból úgy nyitott hogy a hátsó féktárcsákba nút keletkezett amit ki is kellett cserélni ez kb 40 ezernél volt . Ha nem állunk a sarkunkra a szervízben akkor ránk is verik az egészet . Aztán az MMT váltó csere 50 ezernél mert besz*rt a váltó . Utána az elektromos gázadó döglött be , aztán a fülkevilágítás sem ment már és az antenna is letörött a francba egy kis ágtól . A váltót kicserélték aztán most 90 ezernél újra előjött a műszerfalon a baj , úgyhogy döntöttünk és eladtuk francba . Szal elegem van a Toyotákból mert nem a megbízhatóság van már mint régen , tele van Bosch alkatrészekkel amik sorra mentek tönkre . Szal meggondolandó hogy valaki Corolla Versót vegyen mert előjöhetnek ezek a hibák rajta . A pláne az hogy szegény édesapám beruházott egy ilyen autóba hitellel aztán 1,5 év után kénytelen volt eladni mert egy kacat az egész . Most nem azért de egy Dacia Logen is többet bír ettől , egy ismerősnek van és 140 ezer van benne és csak féket kellett csinálni rajta meg a kötelező cuccokat , aztán az csak 1,7 milla . Szal elkeserítő a Toyoták megbízhatósága .
[Szerkesztve] -
Integra
titán
''seat leon monster'' belseje
LOL, ezt a parasztvakítást -
fokukac
nagyúr
válasz
parandroid #3405 üzenetére
ez nem fordulhat elő, ő nem jár benzinkútra, a kamionosok pedig nem kérdeznek ilyet...
-
Rick2
senior tag
érdekes dolog történt: a verdámban gyertyákat cseréltem, az ac delco helyett NGK-t kapott. nem tudom, minek köszönhető, de az amcsi gyertya hézaga gyárilag lazán több, mint egy milli, ez vagy az amcsi benzin miatt van, vagy nem tudom. minden esetre a gázhoz nem volt 100%, de ez csak most derült ki, mikor megkapta a kicsike az új gyertyákat. kegyetlen jól megy vele, simán rá merem mondani a 20%különbséget, és kíváncsi vagyok a fogyijára is...volt már ilyen tapasztalata valakinek?
Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Anime filmek és sorozatok
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Akvarisztika
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- i7 Gamer konfig bővítési lehetőségekkel! - GARANCIÁVAL
- Bezámítás! Lenovo IdaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GBB WIN11
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest