Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vaku topic
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fujifilm X
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A kínai routerek mellőzését kéri az amerikai kongresszusi bizottság
- Fali konzol lapos tévékhez
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
khes
tag
válasz
Morris #101355 üzenetére
Igazándiból arra számítottam, hogy itt valaki ismer olyan típusokat, amiket én esetleg nem (Rohadt nagy kár ,hogy nem jobb kormányos államba születtem.
). De mindegy is, mert elkezdtem egy MK2 Punto-n gondolkozni, mert azok nem sokkal kerülnek többe, de jóval élhetőbb autók +vannak magyar úttörők, akik tapasztaltak. És véleményem szerint az anyagi forrásai mindenkinek az korlátozottak
-
khes
tag
válasz
Kornel #101349 üzenetére
Biztos kimaradt neked az, hogy 18 éves vagyok, friss jogsival. Szóval egyetemre járok, nincs állandó fizetésem, illetve a biztosítás sem lenne kevés egy akár 7. Gen VW Golf méretű autóra, ami nem számít nagy autónak... A másik pedig, hogy szeretnék egy sleeper-t építeni és korlátozottak az anyagi forrásaim. Nagyobb autóba pedig nagyobb motor kell, hogy ellensúlyozza a plusz tömeget. Egyébként ha annyi pénzem lenne, amennyi nincs, egy BMW E30 325i-t vennék...
-
khes
tag
válasz
tboy93 #101339 üzenetére
1.4 motornál nem akarok nagyobbat és az autókat, amiket ajánlottatok, az mind egy kategóriával nagyobbak (talán a Swift nem, de az meg sz*rul néz ki). A Civic az meg számomra nem nagyon jöhet szóba, nem szeretem azokat a motorokat, amik szinte 0 nyomatékkal rendelkeznek. A Puntó az már inkább, mert a Fiat motorok nagyon jó tulajdonságokkal rendelkeznek, de ismét nekem nem kell akkora autó. A lényeg, hogy kis turbós, vagy szívó motor, könnyű karosszéria.
-
khes
tag
Sziasztok. 18 éves srác vagyok friss jogsival. Kiskorom óta imádom az autókat és most közeleg a vásárlásnak az ideje, de még most csak a tervezgetés megy, mivel még gyűjtögetem a pénzem. Nekem a K-car-ok és a hasonló kis méretű autók nagyon bejönnek, de nem igazán találtam olyat, ami minden szempontnak megfelelt volna. A szempontok az alábbiak:
- Könnyű karosszéria
- Kis motor
- Viszonylag nagy motortér (a karosszériához képest)
- Könnyű szerelhetőség (ezen az autón szeretnék megtanulni szerelni)
- Lehetőleg legyen rá példa, hogy szívó motorból turbósat építettek
- Nem ritka cserealkatrészek
- Kompatibilitás más autókkal a márkán belül
- Kompatibilis után gyártott teljesítmény növelő alkatrészekkel
- Könnyű fejleszthetőség
- Hozzáértő szakemberek az országban
- Jó közösség.
Ami autókat kiszemeltem, idáig: FIAT Cinquecento/Seicento Sporting, Daihatsu Charade Gtti és úgy nagyjából ennyi. Szóval ha valaki tud hasonló kaliberű autókat, az legyen oly szíves és írja le. Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Jövedelem
- Energiaital topic
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vaku topic
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi BW300 Okos Kamera Kültéri ÚJ 12 Hónap Garancia ingyen foxpost!
- Lapierre e-Zesty AM 9.2 Fully carbon Ebike
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- 16" Brock alu felni Continental TS830P 205/60 téli gumi szett, 5x120
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest