Hirdetés
- Projektor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen széket vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Egérpad topik
- Hobby elektronika
- Feltűnt Kínában az AMD Radeon RX 9070 XT referenciadizájnja
- Lip-Bu Tan az Intel új elnök-vezérigazgatója
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joker88
őstag
Nem vagyok valami nagy autómágus, nem követem a trendeket ( patkányosítás, meg ilyenek) megmondom őszintén nem tudom mi az a sleeper.
De !
Ha első autóban gondolkozol, kevés keret mellett, néztél mondjuk már suzuki alto-t ? Esetleg vw lupo-t ? Utóbbi cirka 400-500.00 kemény magyar forint. Kevés rájuk a bizti, olcsó fenntartani, nincsenek túlbonyolítva szerelésügyileg, lehet hogy apád, keresztapád értene is hozzá, egy esetleges balesetnél ( ne történjen soha ) jobbak az esélyeid mint pl egy swiftben, matizban.. Azt a sleeperezést meg hagyd későbbre mikor már lesz saját tőkéd, folyamatos bevételi forrásod. Addig is legalább pörögnek az évek biztosítás oldaláról. Meg rutint is szerezhetsz. -
Mágus2
Közösségépítő
Vegyél egy rendes autót, a korlátorott anyagi lehetőséget fordítsd a biztonság növelésére. Új gumi, jó fékek, rendes autó, nem egy swift vagy ciquecento quatro koporsó, hanem valami masszív 1.4 szívó. Mondjuk ibiza, polo, fabia. A sleeper álmot ne add fel, de még nem jött el az ideje. Majd ha lesz rá keret, akkor tessék nyújtózkodni.
Nem szép látvány, amikor kivágnak valakit a stiftből, vagy lehámozzák róla a ticot, mert nem fért a bőrébe.
-
hobizoli
nagyúr
-
Vesztor87
senior tag
-
VegyesTamás
senior tag
Vegyél Lada Samarát, olcsó alkatrész jó közösség, akár twinturbósíthatod (Lásd Krosits Karcsi) és ezen tuti megtanulsz szerelni. Egy ciquecentoba ne tegyél több lóerőt mint ami benne van, mert az horror lesz...akkor már szélesíteni is kéne stb...ezek a kocsik magas súlyponttal sztem 100 nál életveszélyesek. Elkezd elpattogni a hátulja a konnyű kasztni miatt nincs ember aki megfogja, friss jogsival meg végképp nem (ha csak nem volt már egy ladád mint nekem jogsi előtt, az picit segítene
)
-
m3tr0
őstag
Ahogy látom bármit is fogunk mondani te már eldöntötted mit akarsz.
Gondolom ide valami önigazolás féléért jöttél,hogy majd bólogatunk,hogy akkor vegyél seicentot vagy cinquecentot és majd turbósítsd.Nem akarlak elkeseríteni,de szívót turbósítani úgy,hogy az menjen is nem kevés pénz.
Vegyél akkor az általad említett autók közül egyet és hajrá. -
civic! b16 turbo 5-6genhez van bőven alkatrész, ezeket még könnyű szerelni is. Bár a turbósításra csak akkor add a fejed ha hajlandó vagy kb mindent kicserélni a motorban
könnyű karosszéria, kis motorok (1.3-1.6), szak
barbárember van dögivel, közösség tutiesetleg punto, van itt olyan aki azt imádja húzni (állítólag a gyári blokk jobban bírja a turbót mint a civic)
kornelka én swifttel nem bohóckodnék, bár van aki komolyat hozott ki belőle -> Mr X
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- -szabi-: Kodi beállítása és használata CoreElec rendszeren
- Projektor topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Path of Exile 2
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Ukrajnai háború
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- One mobilszolgáltatások
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest