Hirdetés
- HDD probléma (nem adatmentés)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- MediaTek alapokon dolgozik a Honor Pad V9 is
- Amazon Kindle
- 3D nyomtatás
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- CPU léghűtés kibeszélő
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kekigyu
aktív tag
Már Grande Puntokat nézek Árban hasonló, kínálatban gazdagabb mint a Sandero. Erről mi az általános vélemény? Ajánlott? 1.4-eseket nézek
-
kekigyu
aktív tag
Én is az elsőt favorizáltam mert én is magánszemélytől szeretnék vásárolni első sorban. Fel is hívtam, vidéki bácsi, ehhez mérten sikerült információkat kapni tőle... Az autó be van adva egy kereskedésbe és azok is hirdetik, olcsóbban Ezért el se tudok menni holnap megnézni. Rákérdeztem a hibákra, törésre, mondta minden rendben, miközben a Totálkáron van találat. Egyelőre nem fizettem érte, hogy megnézzem.
A 3. linken levő 899.000-esről ezeket sikerült megtudni: Autókereskedés hirdeti, tulaj váltás lesz a kereskedésnél, ezért olcsóbb illetve ősz óta hirdetik, drágábban indult. Bemutató autó volt a Baumgartnernél, utána volt egy tulaj aki használta, ő adta be ehhez a kereskedéshez. Jobb hátul festék huzás, egyébként nem volt törve. Vezérlés 120.000 volt cserélve.
A behozatali költséggel melyik autóra célzol? A sötét színű 990.000-esre
-
kekigyu
aktív tag
Köszi a segítséget!
[Erre] valaki tud valamit mondani?
-
kekigyu
aktív tag
Nagyon off de... Adasveteli szerződést honann tudok ma szerezni?
-
kekigyu
aktív tag
Gyógypillantsatok lécci rá erre a 3 Sandero hirdetésre, láttok benne olyat ami instant elrettentő? ( A sötét színűnél vagyok leginkább bizonytalan, szervíz dokumentumok vannak a hirdetésben de francia nyelven, illetve a Totálkár nem talál sérülés adatot... nem tudom hova tenni, ez pozitív vagy negatív... nekem ez a legszimpatikusabb amugy )
-
kekigyu
aktív tag
Ez egy 2003-as 1.2 Mitsubishi Space Star benzines, 7 éves átlaga ( idén sajna már 6.3 az átlag fogyasztás. Többet megyek, városban is dugóban, de nem az önuralmamról vagyok híres... )
(#182396) molnarpeter: nem merek dízelt. Ha kitiltják napi 4 óra tömegközlekedéssel tudom kiváltani. Meg nem is nekem való
[ Szerkesztve ]
-
kekigyu
aktív tag
A kínálat es az alapján, hogy mennyire tetszik az adott auto. A swiftet es a skoda fabiat ismerem, van a családban es valami mast szeretnék kipróbálni. Az astra nem tetszik.
Az ibiza tényleg jo választás lenne? Mármint egy jo ar ertek arányú autó? Mennyit eszik kb az 1.4 benzin?
Aveorol nem tudok sokat, nem is ajanlottatok, meg neznek szemelyesen akkor par sanderot es ibizat es az alapján dontenek.
-
kekigyu
aktív tag
Javaslataitok alapján ezekhez a paraméterekhez:
- ár: 1.000.000,- ig
- havi 1800 km városi - elővárosi futás
- 2008-2009 körüli évjárat
- benzines vagy gázos üzemű
- 5 ajtós, klímás
- és ez a legfontosabb, a lehető leggazdaságosabb fenntartás3 modellre szűkítettem: Seat Ibiza, Chevrolet Aveo, Dacia Sandero.
( Tudom, szűk lesz a választék, de: )Daciaról beszéltünk, fapad. A másik kettőről nem tudok semmit. Van mi alapján szűkíteni a típust?
-
kekigyu
aktív tag
válasz molnarpeter #181808 üzenetére
Megkövetlek, en nem ertek ehhez csak egy disel Poloval volt szívás a családban. Nekem a Polo meg az Ibiza a sport/luxus kategóriként elt eddig a fejben. Es mi lesz szmogriadokor? Elsőként a diselt tiltják ki a forgalomból...
-
kekigyu
aktív tag
Sziasztok!
Milyen használt autot ajánlanátok a következő paraméterekkel:
- ár 800.000 - 1.000.000 forint ( csak az autó ára, tobbi költségre van külön pénz )
- havi átlag 1800 km ( városi és elővárosi, Budapest es Vác között munkaba járás miatt leginkább )
- egyszerű, megbízható, ár/érték bajnokot keresek, e mellett a fő cél minél olcsóbb fenntarthatóság ( fogyasztás es szervíz területén is )
- 8-11 év között használt autó legyen
- amihez ragaszkodom: 5 ajtó, klíma.Köszi!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Liftor Active fekete, szövet + háló ÚJ BONTATLAN
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- Secretlab TITAN Evo "Classic" Regular méret Vadi új Bontatlan Számlával
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Irodai forgó szék - Kékeszöld Delight (Beliani) Eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest