- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Egérpad topik
- Házimozi belépő szinten
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Egyedi rögzítőt kínál pár hűtőjéhez a Noctua
- SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kobe24
tag
Ha használtautón van egy hírdetés aminek a címébe beleírják, hogy foglalózva, ott mennyi az esély arra, hogy később mégis elérhető lesz még az autó? Egyáltalán miért írják bele? Hisz eladni másnak gondolom nem tudja már így, vagy ez valami nepper trükk?
-
kobe24
tag
válasz
hdanesz #214757 üzenetére
Éreztem, hogy ez nem ilyen egyszerű dolog. Abból indultam ki, hogy ennél legalább lehet tudni a hibát. De akkor felejtős, köszönöm a gyors választ.
Egyébként már elég régóta nézegetem a H astrákat, és felmerült már bennünk az, hogy másfajta autókat is megnézzünk, eddig egy típus jött szóba: Kia cee'd kombi (1. gen). Mennyire ajánlott ez, és milyen motorral érdemes nézni? A H astrából az 1.6 116 lóerős verziókat néztem leginkább. Az összeg 2 millió körül lenne, eddig ahogy néztem a kia-ból is elég jó már itt a választék (bár még 3 millió környékén is találni belőle, de nem tudom, hogy ez szimplán csak túlárazás-e).
Esetleg ezen 2 modell mellett még van ami hasonló árfekvésű (mindenképpen kombit szeretnénk), és érdemes vetni rá egy pillantást? -
kobe24
tag
Ezzel az autóval milyen problémák lehetnek: [link] ? Alapvetően képek alapján jónak néz ki, a leírásban van egy olyan rész, hogy 'gyárilag megadott értéknél magasabb olajfogyasztás'. Ez mit jelenthet a valóságban? Gyanúsan olcsó a többi hasonló opelhez, ez vajon javítható hiba, vagy létezik olyan, hogy nem lehet megjavítani? (Itt adódik a kérdés, hogy ha javítható, akkor miért nem a kereskedő csinálja meg).
-
kobe24
tag
Sziasztok!
Olyan helyzetbe kerültem, hogy szeretnék megnézni két darab skoda fabia-t, még a legelső generációból. Kis infót gyűjtöttem róluk, mindkettő 2006-os, és kormányhivatali gépjármű volt (konkrétan a nav használta). Ezektől mennyire kell tartani? Infót lekérdezve róluk az látszik, hogy 2018 óta nem is használják őket, ki vannak vonva a forgalomból, ez miért lehet? Ha már nem használták miért nem adták el korábban őket? Tudnátok abban segíteni, hogy ilyenkor mire érdemes odafigyelni, vagy egyáltalán érdemes-e őket megnézni? Plusz esetleg magukról a fabia-król van infó, hogy milyet érdemes venni, mit kell rajtuk megnézni? Köszi a válaszokat! -
kobe24
tag
-
kobe24
tag
Sziasztok, szeretném pár tapasztalt emberke véleményét kikérni abban, hogy 2 milió forintos keretösszeggel milyen autókat érdemes nézni, és azoknál is mire érdemes odafigyelni? Egyelőre én leragadtam az opel astra H-nál, ennek is a kombi verziójánál, és azért, mert lényeges lenne a minél nagyobb csomagtartó. 80%-ban vidékre utazásra lenne használva. Azért az opelt nézegettem, mert a keretösszeg alapján a kínálat tetejéből tudnék válogatni, viszont nem tudom mennyire megbízhatóak (sose kop el?). Igazából ez a két fő szempont van (megbízhatóság, nagy csomagtér). Köszönöm előre is akik tudnak ebben segíten nekem!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Egérpad topik
- BestBuy topik
- Házimozi belépő szinten
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Egyedi rögzítőt kínál pár hűtőjéhez a Noctua
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Eladó egy szinte új Kukirin G2 elektromos roller!
- Mamas & Papas Flip XT3 babakocsi szett 3 az 1-ben
- Midea klíma akciós áron beszereléssel együtt!
- Jó állapotú Kona Shred / Pike 454 dual-air 110mm-140mm / Shimano Deore felszereltség!
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest