- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Apple MacBook
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Hobby elektronika
- Sokrétű MSI monitor érkezett profi babérokra törő játékosoknak
- Milyen asztali médialejátszót?
- Házimozi haladó szinten
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Steam Deck
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
futo001
senior tag
válasz
Paxker315 #228890 üzenetére
Amennyire emlekszem, a 2-es valoban halk a kategoriahoz kepest. Nekem is nagyon sarkos pont a belterbe bejuto zaj mennyisege (annyira hogy kb minden mas elvarasbol leadtam) de a 2-es valoban egesz jo volt. Persze mulik gumin, futomu gyari vagy kokany, csereltek-e szelvedot, ha igen milyenre, stb.
Probalj ki egy Model 3-at is. Kategoriajaban nem rossz, en halknak nem mondanam azt sem de tenyleg egyaltalan nem rossz. Raneznek az elektromos kinalatra a helyedben.
Amugy jol ertem, hogy fuldugoban vezetsz?Csaby25
Mivel 11 eves dizelrol van szo, a karbantartas gyakorisaga es minosege fogja megmondani milyen a kiszemelt peldany. Jok azok a motorok, ha megkaptak a torodest.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch 2
- Nagyon meghúzza a nadrágszíjat az Intel
- Formula-1
- Apple MacBook
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged