Hirdetés
- Mini-ITX
- TCL LCD és LED TV-k
- Máris befutott a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen processzort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házimozi belépő szinten
- Home server / házi szerver építése
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ParmaBoy
tag
válasz
tboy93 #225845 üzenetére
1.6 crdi inkább. Bosch rendszer (felújítható), remekül sikerült motor. az 1.7 is jó, de talán az 1.6 egy fokkal jobb, ismertebb, olcsóbban fenntartható. Egyedül a kuplungot fogyasztja hamarabb a szokásosnál, erre oda kell figyelni vételnél, hogy ne az utolsókat rúgja, viszont alkatrészben olcsóbb egy némethez viszonyítva. (ezekben az évjáratokban viszont már az összesben lesz sztem DMF, de majd javítanak, ha hülyeséget mondtam)
Szerk: benzinest ezekből az évjáratokból inkább került a Kia-Hyundai esetén, meglepő módon a dízel a problémamentesebb.
Arra készülj, hogy a koreaiak sem lesznek nagyon magas szinten a belső minőséget illetően.
Illetve ekkoriban lettek közkedvelt flottásokat, annak minden előnyével és hátrányával.Szerk2: Írják előttem, hogyha benya, akkor MQB: teljesen egyetértek!
Viszont, ha ismert az ASX előélete, akkor lehet azt venném, alapvetően egy megbízható cucc, bár motort, kilométert, stb. nem írtál.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 7600K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB AeroCool Aero 800 kék Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest