Hirdetés
- Fujifilm X
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Steam Deck
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi projektorok, kiegészítőik és kialakítások haladóknak
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
-
BigBlackDog
veterán
válasz slett27 #194873 üzenetére
Az a baj, hogy 3-4M Hufos kategória is tele volt szeméttel még pár évvel ezelőtt. Az volt az érzésünk, hogy gyakorlatilag az eladó autók nagy része azért került fel, mert szimplán már szr és nem rentábilis a fenntartásuk, vagy nem akarják az idegesítő/helyrehozhatatlan hibáit megcsinálni a tulajdonosai. Nem csodálkoznék semmin sem ezek után.
Szervizes szakvéleményre kíváncsi leszek, mondjuk sokat nem biztos, hogy lehet alapozni arra sem. Kérdés, hogy mennyire hajlandóak alaposabban átnézni.
De én alapvetően egy károgó vészmadár vagyok, szóval bőven szoktam szívni, ha használt autót kell keresni. Amit eddig sikerült meg is venni, azok közül egyikkel sem volt nagy gond.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- JavaScript topic
- Fujifilm X
- PlayStation 5
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette" - XL - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Secretlab TITAN Evo "Classic" Regular méret Vadi új Bontatlan Számlával
- Liftor Active fekete, szövet + háló ÚJ BONTATLAN
- Irodai forgó szék - Kékeszöld Delight (Beliani) Eladó!
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest