- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen széket vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
BigBlackDog
veterán
válasz
slett27 #194873 üzenetére
Az a baj, hogy 3-4M Hufos kategória is tele volt szeméttel még pár évvel ezelőtt. Az volt az érzésünk, hogy gyakorlatilag az eladó autók nagy része azért került fel, mert szimplán már szr és nem rentábilis a fenntartásuk, vagy nem akarják az idegesítő/helyrehozhatatlan hibáit megcsinálni a tulajdonosai.
Nem csodálkoznék semmin sem ezek után.
Szervizes szakvéleményre kíváncsi leszek, mondjuk sokat nem biztos, hogy lehet alapozni arra sem. Kérdés, hogy mennyire hajlandóak alaposabban átnézni.
De én alapvetően egy károgó vészmadár vagyok, szóval bőven szoktam szívni, ha használt autót kell keresni. Amit eddig sikerült meg is venni, azok közül egyikkel sem volt nagy gond.
Új hozzászólás Aktív témák
- Balatoni álom - saját kép - 40x60 - akrilüveg fotó, keret nélkül, éltartóval
- FÉLÁRON! illy Francis X7.1 kapszulás kávéfőző - fehér - ÚJ! Bontatlan - 2 év garancia
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- Miele TRIFLEX HX2 CAT&DOG akkus kéziporszívó - ÚJ! Bontatlan - 2 év garancia
- BMW E39 - 540i V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged