- Stratégiai partnerséget kötött a HPC-piacon a Fujitsu és az AMD
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- 240 Hz-et tud az MSI legfrissebb, szuper-ultraszéles gaming monitora
- Sarkköri terepbe olvadó kabátot öltött a Gigabyte Mini-ITX-es AMD alaplapja
- Számításokat is végző HBM memóriára szavazna a Samsung
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
meili
tag
válasz nandow #170592 üzenetére
Lehet, hogy máshol olcsóbb, ez Győrben volt, el tudom képzelni, hogy Budapesten nagyobb az árverseny. Öcsémet kérték meg a szüleim, hogy vigye el a kocsit, direkt megkérdeztem, hogy volt-e benne más, azt mondta, hogy nem.
Egyik munkatársam tesójának van 2009-es Civicje, márkaszervizbe hordja Budapest környékén, és ő is hasonló árakról számolt be.Hozzá kell tennem, hogy öcsém kicsit más karakter, mint én, 10 centivel magasabb (nem én vagyok túl alacsony) és másfélszer nehezebb, kicsit más is a stílusa, mint az enyém. Ő tud alkudni, nekem nem engedik. Meg is jegyezte nekik, hogy ez egy kicsit soknak tűnik, így utólag csak fél óra munkadíjat írtak a számlára 4 helyett, ezért olcsóbb lett, de alapból 89.000 Ft-ot kértek.
Off:
Próbálok minden szakihoz úgy menni, hogy nem borotválkozom meg előtte, az ingemet meg átveszem pólóra és csuklyás pulcsira, de az egyik autószerelő barátom szerint nekem olyan az arcom, hogy nem fogok áfa nélkül kapni semmit sehol. Hát az az igazság, hogy tényleg nem jött ez még be egyszer sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Milyen NAS-t vegyek?
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Óra topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- 2 db újszerű Schwalbe Big Ben raceguard performance line kerékpár külső 50-622 (28x2.0)
- BONTATLAN PHILIPS EP2220 KÁVÉFŐZŐ JÓÁRASÍTVA
- IKEA LEDSJÖ LED-es falilámpa
- 2 darab GLOBO PACO 15185-3D mennyezeti lámpa LED izzókkal (10000 Ft/db)
- Új, bontatlan SENCOR SHF 3000WH párásító készülék - 2 év magyar bolti garival! -
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest