- Házimozi haladó szinten
- Androidos fejegységek
- Milyen videókártyát?
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Riasztó topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós kamerák
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomiii.
aktív tag
válasz
zolikaDB #105409 üzenetére
Nekem ne is mond, én is Sierrázok egy ideje, munkás autó mind, ritkán találni jót,2 literesek meg alapból ritkák, kisebb motorok semmire se jók
Igen, örökölte. 1.8TD gyárilag és hallottad már a hangját.. Szóval, gondolom emiatt mondta, hogy ne nagyon erőltessük a motorteres képeket, így nem tudok ilyen részleteket, Mikor kérdeztem, hogy a motorral mik lettek csinálva, azt mondta az írható, saját programos motorvezérlőn kívül gyári. Szóval gondolom csak egy nyitott rendszert kapott, a hangjából ítélve. Alánézni meg nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Jövedelem
- Napelem
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Brave
- Linux kezdőknek
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- Eladó Techsend Cyber Monster elektromos roller + sisak ajándékba
- Gree klíma AKCIÓS áron beszereléssel együtt!
- BMW E39 - 540i V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTD 8v 120Le 2009 ÁRCSÖKKENÉS, amíg a kiszemelt megvan
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged