- Milyen monitort vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Home server / házi szerver építése
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Androidos tablet topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ati012
őstag
Tegyük fel van egy ezüst színű autóm.
Bevonom fekete karbonmatricával az egészet.Forgalmiban az ezüst van feltüntetve, ilyenkor kell új forgalmi?
Milyen szabály van erre? -
ati012
őstag
-
-
ati012
őstag
válasz Nordik #11037 üzenetére
Pedig annyi.
Te is megtudod csinálni, valahonnan megtudod a gyári színkódot, lecsiszolod, zsírtalanítasz és kompresszoros festékpisztollyal pormentes helyen átfújod. De lehet már szerintem kapni sima spray-s is. Karcolásokhoz pedig van külön kis javítófesték mondjuk a Tescoban is.Rick4: itt berettyóújfaluban horribilis motor árak vannak. Trabant motor-váltót 50ért adnak. Nyugati autó motor-váltó pedig ott kezdődik hogy 70ezer.
zoo8800: szerintem magánszemélyről beszél Rick4.
[ Szerkesztve ]
-
ati012
őstag
-
ati012
őstag
válasz Kornel #10897 üzenetére
Nekem semmi bajom a Suzukikkal, kényelmesen el lehet férni meg ott a 4 légzsák is.
Meg aránylag megy is. Ha meg csattanok inkább haljak meg mint legyek nyomorék. -
ati012
őstag
[ Szerkesztve ]
-
ati012
őstag
válasz 8nemesis8 #10673 üzenetére
Nem tudom most mi a neve, változik össze vissza.
Vagy adott esetben elősegítik hogy forgalomba lehessen helyezni, mert akkor legalább regadót fizetnek utána...
Ezt a mondatod viszont nem értem.
Reg.adót neked kell kifizetni, tudomásom szerint az okmányirodába.
Ha VAN-os verdát veszel akkor viszont nincs reg.adó, ha jól tudom. -
ati012
őstag
válasz 8nemesis8 #10667 üzenetére
Mikor külföldi autót magyarosítasz az első műszakinak a KPM-nél kell történnie. Tudtommal.
SaNyEe: hótziher. Igaz alföldi vagyok. Pécsett nem tudom hogy megy ez.
Bovdent nem lehet a végtelenségig feszíteni, egy idő után nyúlik az is és cserélni kell. Mazdámnál is ez volt.Szplöttyy: most NKH v. KPM vagy mi annak a sz0patós műszakiztatónak a neve?
[ Szerkesztve ]
-
ati012
őstag
válasz 8nemesis8 #10660 üzenetére
Szerintem a kézifék nem egy hűde fontos dolog, berakod 1-esbe és az is megfogja.
Én is így rögzítem a gépsárkányt általában.Ha a vizsgáztatóban van egy kis tartás, akkor inkább rálép a fékpedálra, mintsem hogy megbuktassa a kocsit.
Te is ki lennél akadva ha a kézi miatt bukik az autó...
[ Szerkesztve ]
-
ati012
őstag
válasz hobizoli #10613 üzenetére
Esős időben, mosás megértem, ha nagysebességről lassít v. lejtő van akkor is.
De 50-nél száraz időben városban azért nekem ez nem fér bele hogy síkítson a fék.Szplöttyy: van amikor a betét jelzésig kopik, én most arra gondolok. Az a nem játék nem a mentőláda.
[ Szerkesztve ]
-
ati012
őstag
Inkább a kopott féktárcsásokra álljanak rá.
Rossz hallani ahogy visít, még rosszabb bele gondolni hogy így nem csak a saját életével, de másokéval is játszik. -
ati012
őstag
-
ati012
őstag
válasz Nordik #10452 üzenetére
Nincs jelentősége. Télen majd ránézel, beállítod újra a fagyálló értékét de nyugodtan lehet benne nyáron is.
8nemesis8: márka szervíz, a már említett 10k-s áron. Vagy körbe kérdezel akár itt PH-n a lokál topicokban hogy hol érdemes. Lehetőleg te válassz, ne az eladó mondja hova vidd.
-
ati012
őstag
válasz laszlo168 #10429 üzenetére
Ha t.A.T.u.-val véded a kocsid akkor már csak azért is ellopják. Geronazzo hercegnő v. Kiszel űrnő kell a hátsó ülésre. Akkor még a parkoló őr se büntet meg. De még a trafi is félre csúszik
-
ati012
őstag
Kerékbilincs, mint védelmi eszköz? Persze nem árt hozzá más is hozzá.
-
ati012
őstag
válasz Kornel #10363 üzenetére
Ez egy '98-as 1.3-mas modell motorháztetője.
Ennél észre vettem ezt. A többi Suzukival amit vezettem nem mentem ki a városból.8nemesis8: azokat csak ránézéssel nem tudod megállapítani.
Törés:
Festékvastagság méréssel, illesztési hézagok ellenőrzésével ki tudod szűrni hogy volt-e törve.
Illetve ha hanyag munkát végeztek, akkor ott hamarabb elkezd rozsdálni az autó.[ Szerkesztve ]
-
ati012
őstag
válasz Anulu79 #10242 üzenetére
A régi Mercik elmennek egy szűrő beépítésével pancsolt gázolajjal, olajjal, fáradt olajjal. Fogyasztásuk se sok
400.000 Ft körül már olyat kapsz, amit a rozsda se rág.Mondjuk ezt bevállalnám.
Tiger.huhhhh: lemezben veszik át a karosszériát. Motort vasba, ha nincs szétbontva.
Pici reklám be fér ide?
[ Szerkesztve ]
-
ati012
őstag
Tetszetős kis krva.
-
ati012
őstag
Pizza futár autókról kinek milyen tapasztalata van?
Mondjuk egy Punto 1-es. 1.4 benzin. -
ati012
őstag
Ez már egy másik.
Enyémet eladtam, ezt meg donornak vettem meg, mert kellet pár cucc a kisasszonyba. -
ati012
őstag
Szerintem itt olvastam.
Valaki keresett Mazda 323-hoz donautót, és alkatrészt.
Aki magára ismer, jelentkezzen kérem privát üzenetben.
Van egy pöccös autó alkatrésznek. -
ati012
őstag
Ha a rendőrség lefoglal egy autót szabálysértés miatt, azt mikor adja vissza?
-
ati012
őstag
Inkább e miatt lett betiltva. Elszabadultak a lovak...
-
ati012
őstag
Mikor elveszem a gázt akkor fütyül.
Csapágy hangot felismerem, az is van.
-
ati012
őstag
Amatőr kérdés: mi a franc fütyül a kocsimba?
Olyan a hangja mintha a turbó lenne...de tudtommal nem turbós. -
ati012
őstag
válasz Napfénysüti #9338 üzenetére
Nekem le volt szakadva a hátsó dob
A hangjáról ismerik a kocsit, ma kijavítottuk.
Szokatlan...[ Szerkesztve ]
-
ati012
őstag
Motoradalékokról kinek van tapasztalata?
-
ati012
őstag
Ez számomra érthetetlen.
-
ati012
őstag
Odamész az eladóhoz, látod kijönni az omladozó putriból a rafkós brazilt, de sz@rsz rá, mert az olaj olyan mint az új. Levonod a következtetést hogy ez az autót bizony kimélték. Közben eladás előtt gyorsan leeresztették és öntöttek bele egy kis napraforgó olajat.
A házról és környékéről, az eladó kinézetéről rengeteg dologra lehet következtetni az autóval kapcsolatban.
-
ati012
őstag