-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
giigz
veterán
válasz DeFranco #65199 üzenetére
Aaa, a Megane utan abba beszallni is rossz, plane meg utana menni is vele, hangos, kemeny, de legalabb ugy erzodik, h ossze van rakva.
Egyebkent megmondom oszinten a Megane-bol nem sok autoba tudok ugy beulni, hogy kenyelmesebb mint az enyem, persze az XC70 meg az Allroad kenyelmesebb volt, de csaladi es barati korben az ilyen Focusok es Astrak labdaba sem rugnak az enyem ellen kenyelemben, komfortban...
Ja es fogyasztasban sem
-
TaaT
nagyúr
válasz Balupapa #65170 üzenetére
Elhiszem, volt hasonlóm, de elég kékesen világított [link]
Jah, Okt. 3.-án az NKH-nak írt levelemre válasz érkezett, amiben semmi sincs
"A felszerelni kívánt keréktárcsa ismeretében kérem, hogy további kérdéseivel, valamint a keréktárcsa felszerelésének elbírálása végett, a lakhely szerint illetékes (eljáró) megyei (fővárosi) kormányhivatal közlekedési felügyelőségéhez forduljon."
[ Szerkesztve ]
Give them hell Ukraine!
-
Mágus2
Közösségépítő
A felsoroltak nem is egy kategóriába tartoznak. Sava, barum, alsó a másik kettő közép kategória.
A közép kategóriából választanék.
a Vredestein 48 euró a te méretedben, a bridgestone meg 52, milyen 1,5 x-ös árról beszélsz?
Ha mindenképp a felsoroltak közül kell választani, akkor Vredestein Snowtrac 3. E minősítése van vizesen és az gördülés i ellenállása is E.
[ Szerkesztve ]
-
giigz
veterán
válasz Mágus2 #65206 üzenetére
A Barumhoz kepest 1,5x.
A Vredestein 13,5k, a Bridgestone 15,5k. A Barum es Sava az meg 10-11k, de mivel a Sava talan rosszabb vizen, ezert a Barum tunne a legjobb vetelnek. A Toyo 12k, az elvileg ugy tapad, mint a Barum...
Talan a Toyo es Barum kozott fog eldolni... A Barumot millioan hasznaljak, sokmindenkinek az van es jokat mondanak rola, Toyo meg senkinek sincs, nincsenek velemenyek, de ugye a Toyo nagyobb ceg...
Szerk: Az az egy gondom a Vredivel, hogy ha mar kiadok erte bo 50k-t, akkor rohadtul nem E betut akarok latni, hanem C-t...
[ Szerkesztve ]
-
Gebriel
veterán
Üdv Urak!
Ha a nyeles tengely csapágy szét megy, ott érdemes még valamit cserélni vagy elég a csapágyat?
-
-v-
addikt
Hm elöl 10k km alatt 8mm -> 5mm a profilmélység
-
-v-
addikt
válasz !Overdose! #65223 üzenetére
aha
-
zolikaDB
veterán
Na tessék, Allroad 2.7T
-
giigz
veterán
válasz DeFranco #65227 üzenetére
6,66 Hát az nem mondható valami takarékosnak, a környezettudatosságról már ne is beszéljük.
Nekem 6,12 lett normálisan közlekedve, pályán 140 (rövid ideig 160-170) országút 60-110, ~30-40% város dugókkal, néha rövidtávval, parkolóházakkal, stb.
Most legutoljára 6,43, de ez is csak azért, mert nyomtam neki jobban, és mert az autó sem volt tökéletes...
Tehát légy szíves ilyen 6,66-os értékekkel máskor ne is gyere ide, a saját és embertársaid környezetét indokolatlanul túlszennyezed azzal a gépjárművel, örülj, hogy nem szednek ki a forgalomból...
[ Szerkesztve ]
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz !Overdose! #65233 üzenetére
228-al átlagban 2 lliter/100km, gyengék vagytok.
-
DeFranco
nagyúr
válasz Mágus2 #65234 üzenetére
Én meg egyszer felültem a vonatra egy kanna benzinnel Győrött, és Záhonyban vettem észre hogy eltűnt belőle a nafta.. 5l/460km... ezt übereld
@Gebriel: de milyen zúgás? tudnál erről írni egy kicsit bővebben? Vagy hozzád már csak a diagnózis jutott el? A hibáról nem tudsz semmit? Bemelegedésre halkult, hangosodott, folyamatosan csinálta, néha csinálta, minden érdekel.
#65237: jó, hát tőlem lehet, nekem mindegy, én csak giigz vérét akartam szívni, ti szálltatok be
[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
-
zolikaDB
veterán
válasz !Overdose! #65233 üzenetére
Hagyjuk azt a benzint... Nálam kva sokat kér belőle...
giigz: mi az a Xado kezelés???[ Szerkesztve ]
-
-
hdman
őstag
Na, alakulunk, mint púpos gyerek a prés alatt: corsanak ma meglett a műszaki
Már csak a Tranyó van hátra, oda már csak egy axialcsuklo kell, és szintén mehet műszakira. Az Astra is kész, oda 2 szilent, meg egy stabpálca.
Sopron city :)
-
giigz
veterán
válasz zolikaDB #65241 üzenetére
Revitalizáló gél
Nekem nagyon bevált, sokkal de sokkal finomabban jár a motor tőle, és mint a példa mutatja, a fogyasztásomnak sem ártott Szerintem fél litert hozott 100 km-en kb.
És mivel finomabban jár, dinamikusabb is, mintha új életre kapott volna az autó. Persze nem kell most csodákra gondolni, de pont annyit javított, hogy érezhető legyen a különbség
-
!Overdose!
őstag
Én idegenkedem az ilyesmitől. Igazából egy rossz motorban szívesen kipróbálnám, de a jóba nem merném beleönteni. Az olajzabáló Concerto-ban kellett volna kipróbálnom, hogy vissza tudja-e építeni az elkopott olajlehúzó gyűrűt.
Villanyszerelés - Klímaszerelés - UPS javítás, karbantartás
-
DeFranco
nagyúr
válasz !Overdose! #65247 üzenetére
Ő se jóba öntötte
@Gebriel: köszi szépen!
-
neduddki
nagyúr
HI!
sustina van benne nem? me akkor maragya csendben:- )
udv
neduddki
p.s. ha meg nem akko tegye bele
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
giigz
veterán
Én sem raktam volna bele egy több milliós autóba, persze most már hogy van tapasztalatom vele, ha a helyzet megkívánja, bármibe bele merném rakni.
Ugye nekem 15 éves autó, 230.000 km, kopott motor, egy kicsit már hangos is volt, csattogott is egy kicsit, de tényleg csak egy nagyon picit, érződött rajta, hogy csak 15 éves... Gondoltam megpróbálom, és bevált. Olyan finoman jár manapság, szerintem 5 évet letagadhatna a kocsim
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest