Hirdetés
-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
-
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BloodDrunker
csendes tag
SZiasztok!
Gép összerakás közben vagyok,a problémám az alábbi lenne,ha a házban ilyen trapéz alakú,kimagasított csavarhelyek vannak az alaplapnak akkor kell alaplapi távtartó??
Mert a házhoz csak 2Db járt viszont van 7db csavar hely az alaplapon-házban.
Thermaltake core v21házról lenne szó. -
BloodDrunker
csendes tag
válasz
Grave_444 #99517 üzenetére
Az a baj,hogy nem tudnak windows telepítőt otthon készíteni,mivel csak egy Mac pro van a családban,illetve nem is értenek hozzá,boltban pedig 10e ft lenne egy tört telepíttetése,ami pár év alatt meg több is lesz mint az eredeti.(Szóval a gép célja,bekapcs,müködik,játék,munka,kikapcs.)
De szívesen meghallgatom,ha valakinek van valami normális ötlete win- ügyben.
Egér+bill van benne ilyen csomag.féleség.
-
BloodDrunker
csendes tag
Komplett gépet kell összeállítanom mindenes felhasználásra,új AAA játékokra és fotó szereksztésre.
Max keret amit meghatároztak 300k de ebbe monitor,bill+egér,windows is kell.
Az alábbit raktam össze kiváncsi lennék lehetne-e valamin javítani.lap: Giga B85M-d3h 19k
Proci: I5-4440 50k
Ram: Kingston HyperX 1866mhz cl10 2x4GB(olcsóbb mint az 1600-os) 14k
VGA: EVGA GTX960 SuperSC ACX 2.0 2GB 57k
HDD: WD 1TB ezex
TÁP: Super flower 450w
Ház: Thermaltake core v21 (Ezt ők választották,szóval ez fix)
CPU hütő: Rajintek aidos 6.5kMonitor: LG 23MP67VQ-P 48k
Win 10 32/64bit usb Box 39k
bill: CM Storm Devastator(olcsó,jobbat nemtaláltam ennyiért) 9k296k a vége.
-
BloodDrunker
csendes tag
válasz
LordBiPi #99295 üzenetére
Ha B85ös lap lesz biosra figyelj,fentebb pont ezt beszéltük.
Noname házba ezt a konfigot nem tenném már bele,Corair 200R,In win dragon Slayer,Fractal design core 2300,2500.(N300 se egy kimondottan jó ház,szellőzése nem rossz,de kábelmenedzsmentben nem jeleskedik,iletve táp porszűrő elég hülyén van megoldva,mert belül van szóval tápot is ki kell szedni,ha takarítod) -
BloodDrunker
csendes tag
válasz
Lámafans #99282 üzenetére
Arra figyelj,ha refresh procit ajánlasz említsd meg,hogy B85ös lap nem 100%,hogy kezeli ha régi bios van rajta,szóval vagy H97es vagy frissítetni kell a bolttal,vagy otthon ha van megfelelő proci.
De aki ezzel nincs tisztában és megveszi,könnyen kellemetlen helyzetbe kerülhet. -
BloodDrunker
csendes tag
válasz
Lámafans #98970 üzenetére
Ne mondj hülyeséget,teljesítmény rovására nem érdemes ssd-t venni.
Játékokban még mindig nem az fog +Fps-t hozni,illetve teljesítményt se fog adni,illetve egy I3+elég szűk kereszt mettszet egy Bf4 64 fős multi alatt,
Maximum a Boot idő és weboldalak betöltése,fájlok megnyitása gyorsul ha ez a cél akkor oké. -
BloodDrunker
csendes tag
válasz
menledge #98915 üzenetére
PC alkatrészeknél,nem játszanák "BlackFriday"-ra mert ha valóban valami jóval olcsóbb abból pillanatok alatt készlethiány lesz általában főleg ilyen időszakban,ha meg lekésel róla utána valószínűleg nem olcsóbb,hanem drágább lesz az adott áru mint a leértékelés előtt.
Ahogy nézegettem most egész "normális" áron vannak a cuccok a nagyobb webshopoknál.
-
BloodDrunker
csendes tag
-
BloodDrunker
csendes tag
Sziasztok!
Egyik ismerősöm szeretne gépet váltani alkatrészei nincsenek,a régi gép egyben eladásra került.
Amire szeretné használni:elsősorban játék,streamelés,gameplayek készítése így videóvágás-konvártálás.
fotók szerkesztése.(most kezdené el ezeket tanulni,gyakorolni mivel régi gépe alkalmatlan volt erre,szóval csak hobby szinten menne)
Amire szüksége van teljes gép lehetőleg valami kisebb méretű M-atx és szeretne FullHD monitorra váltani 24"banA keretet 300eFt-ban maximalizálta.
Előre is köszönjük:
-
BloodDrunker
csendes tag
Hali!
Nezegettem neten teszteket az elmult par napban es tesztek alapjan eleg lenne szamomra egy ujabb IGP is egyenlore.
Szoval arra gondoltam,hogy ugy is csak fizukor rendelem meg gepet,addigra elvileg kijonnek a non-k 1151 i5 procik.
Vga nelkul arban nem lenne dragabb 2ho mulva pedig tudnak venni egy vga-t bele ha kellene.Tesztek alapjan az igp-je 25%al erosebb mint a mostani 1150es igpk,kiveve persze az Iris pro.
Nektek mi a velemenyetek errol ha mundjuk egy 3evig fixen nem akarok cserelni semmit max vgat?
-
BloodDrunker
csendes tag
Nos teljes egészében megvan a gép,még egy kis segítséget kérnék.
Alaplap: Msi B85I
Proci:I3-4130
Ram: Corsair Vengeance cl9 1600mhz Low profile
VGA: MSI N750Ti
Proci hűtő a csendesség érdekében: Deepcool Gammax 300
Táp: Super Flower amazon 450w
Ház: Themaltake Core V1
Monitor:LG 22MP55HQ-P
+WinEz így összesen 235k környéke maradna 10-15k amit szeretnék még rákölteni.
A házban hátulra gondoltam 2db ventit ami kék ledes és nagyon gyenge fénye van csak annyi,hogy be lehessen látni ha sötét van és ne világítsa be szobát.ez kb 5k ft ahogy nézegettem ventiket.
Ismer valaki ilyen fajtát vagy egyáltalán létezik ilyen?A maradék 10k-t pedig vagy a monitor vagy pedig valami a gépen erősebbre,videókártyát esetleg,vagy nem tudom mit lenne érdemes,ebben kérnék még segítséget.
Köszönöm az eddigi segítséget is nagyon
-
BloodDrunker
csendes tag
Köszönöm szépen annak aki segített.
A következőkre jutottam.
Alaplap: MSI B85I
Proci: Intel I3 4130
Ram: Corsair vengeance 1600mhz cl9(alacsony bordás)
VGA: 750Ti bőven elég lesz,ebből egyébként melyik gyártót érdemes választani?
SSD: Kingston Hyper x 240Gb
Táp: Super Flower 450W SF-450P14H
Ház: Thermaltake core V1Ez így rendben lenne?
Illetve vennék mellé Win10et az OEM jelzés itt azt jelzi,hogy csak egy géphez lehet használni,de lemezt épp úgy adnak hozzá igaz?+Ha kérek rendszer telepítést akkor ssd-re felrakják így?
-
BloodDrunker
csendes tag
Üdv.
Egy komplett gépet szeretnék vásárolni szeptember elején így a segítségetek kérném.
Nappaliba szánt gép lenne ami közös így nem lenne rajta semmi extra felhasználás:
Net,zene,videózás FHD-ban illetve néha egy kis játék wow és hasonló gépigényű játékok,office és torrentezés.
-Fontos lenne valami minőségibb táp annyira nem vagyok bent ebben a témában de van amikor a mostani gép 0-24ben megy szóval legyen halk, illetve HDD-re sincs szükség egy 240es ssd-re elférünk.A keret az egészre 250k környéke ha alatta van az még jobb,de ha túl csúszik picit az se baj.
Amire szükség lenne: Komplett gép+Monitor.
Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdezel olvasd el a téma összefoglalót!
- Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
- Beárazást kérni a beárazós topikban lehet!
- Fujitsu Desktop Esprimo D958 i5-8500 / 8 GB DDR4 / 256 GB NVMe (Több darab)
- DELL poweredge r910 128 gb ram 4x E7-4870 Xeon 40 mag 80 szál
- Intel I9 11900k + Rog Strix 3090 24gb+ 32 gb Kingston DDR4 ram+ Tuf lap
- Intel i7 10700k - Z490 Aorus Elite AC - G.Skill Trident Z 32GB - Corsair RM650x - Deepcool CH560
- FC25 PS5 játékszoftver
- Lenovo I5 4590S, 8 GB DDR3 1600MHZ, 280W, 320GB HDD, Hd 4600 2gb
- Ryzen 5 9600x/4070 12gb/ddr5 32gb 6000mhz
- i3 3240 + 2x4GB ram + alaplap + hűtő
- GAMER PC! Ryzen 5600X - 6700 XT RedDevil - Kraken X53 - ROG STRIX B550-F - 16GB DDR4 - NZXT H510i
- SZÜNETMENTES TÁP APC SurgeArrest + Battery Backup 325VA (BE325-GR)
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Engedd szabadjára a számítógéped valódi erejét a G.SKILL TRIDENT z RGB DDR4 kittel!
- Beszámítás! LENOVO Ideapad Gaming 3 Gamer notebook - R7 5800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050 4GB Win10
- Beszámítás! Lenovo Legion 5 gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650Ti 4GB W10
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest