Hirdetés
-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csige791
tag
Sziasztok gépet szeretnék vásárolni, elsősorban játékra, és filmnézésre. Játék esetén 1920x1080 a felbontás, egy Dell 23"-as monitoron, filmnézéskor ugyancsak full hd-s tv. Ritkán videószerkesztés is képben van se csak alapszinten.
Monitor, SSD a rendszerenk és a játkoknak van de HDD fog kelleni a filmeknek, nem kell komoly, BlueRay író, egér, bill, kormány is van. Ja meg egy SB Fatal1ty hagkari is van amit beépítenék.
Az sg.hu pc-s topikjában ezek az ajánlottak gamer (nem elite) pc-nek. (árakat kikerestem, angliában lakom)
Ház: 45GBP
Corsair Carbide Series 200RTáp: 100GBP
Seasonic G series 750w '80 Plus Gold' Modular Power SupplyMotherBoard: 93GBP
AsRock Z87M Pro4 (LGA 1150)Processor: 174GBP
Intel Core i5-4670K 3.40GHz (Haswell) Socket LGA1150VGA: 174GBP
Gigabyte R9 280X OC 3GB GDDR5Memoria: 66GBP
Kingston Hyper-X Fury 1600MHz CL9 8GB DDR3625gbp összesen.
Amit máshogy csinálnék:
Ház:
Nanoxia Deep Silence 1 Ár 97 GBP (eBay)Proci:
Intel Core i5-4690K 3.50GHz (Devil's Canyon) 168 font a héten (még ma)Vélemények? A táp és a ház amiben nem vagyok biztos. Később lehet beletennék még egy videókarit, bár erről minden gépépítésnél álmodok
-
csige791
tag
válasz Grave_444 #71973 üzenetére
Tehát akkor háznak jobb az ajánlott Corsair Carbide Series 200R? Amúgy nem vagyok tuningolós, nem szoktam hozzányúlni.
Itt a ph-n nem találtam ilyen aktuális ajánlott gép leírást, mint pl az sg-n. Vak vagyok vagy tényleg nincs ?
Illetve ha csak 1 vga lesz akkor jó az általam írt alaplap is vagy mindenképp maradjak annál amit te írtál?
[ Szerkesztve ]
-
csige791
tag
válasz membrandj #71991 üzenetére
Itt azt írják: "Az új PCH generációra épülő alaplapok támogatni fogják a később érkező, 5. generációs "Core i" (Broadwell) processzorokat is."
Így akkor lehet érdemesebb venni egy Z97-et és később belemegy a Broadwell proci is? Nem tudom.
-
csige791
tag
Sziasztok,
Gépfejlesztés előtt állok ami szinte a teljes gép cseréjét jelenti. Az "alkatrész" topikokban már nagyjából kipuhatolóztam egyenként a komponenseket, most, hogy kb összeállt, a vásárlás előtt mégegyszer kikérném a véleményeteket. Főleg hogy kb 8 éve fejlesztettem utoljára gépet, aztsem tudom mivan
Mire használom:
90% játék, elsősorban VR (Oculus), de alkalmanként Photoshop és Videószerkesztés.Ami már adott, marad a gépben:
Ház: Nanoxia Deepsilence 1
VGA: EVGA GTX 1060 6GB
Hangkártya: SB Recon3D FATAL1TY Pro
Van még 2 HDD meg egy OCZ Agility 3 SSD 250GBAmik cserélve lesznek: (Ez ugye a fő kérdésem)
Alaplap: Gigabyte Aorus Z390 PRO
Proci: i5 8600K
Proci Hűtő: ThermalLight Macho Rev B
RAM: Corsair 16GB Vengeance 3200 Ettől kicsit félek, mert ugyanebből csak a 3000-es szerepel az alaplap support listán.
Táp: Seasonic Focus Plus+ 650 Watt Gold
SSD: Crucial MX500 500GB M.2 SATA SSDCsak Intel vonal érdekel (elhiszem, hogy az AMD jobb ár/érték arány, de tényleg nem foglalkozom AMD-vel) ezért légyszi ne javasoljatok AMD-t az egész helyett. Így is 2 hét volt mire összevállogattam mindent
A Ramtól kicsit félek, mert nincs rajta a support listán, de a RAM topikban megnyugtattak.
Led-es villogás nem mérvadó, sőt jobb ha nincs.
Kicsit mehet feljebb az ár de nem sokat, és csak ha tényleg megéri, van értelme.
Tehát cserélnétek valamit a listán?
Előre is köszi a segítséget.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ármester
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
Hirdetés
- Mielőtt kérdezel olvasd el a téma összefoglalót!
- Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
- Beárazást kérni a beárazós topikban lehet!
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RTX 3070 , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
- MSI GAMING ASZTALI KONFIGURÁCIÓ
- UItra 9 185H / 32GB DDR5 / Intel Arc GPU / 1TB SSD - Beelink mini PC
- i7 es Lenovó IdeaCentre pc
- AKCIÓ!!! GAMER PC SZUPER ÁRON: i5-12400F/14600KF - RTX 3060 Ti - Új 16/32GB DDR4 - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest