Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Mini-ITX
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pecze
aktív tag
Úgy gondoltam ideje gépet fejlesztenem, sok gondom nincs a mostanival, csak a memória kevés, meg ha virtuális gépeket futtatok, akkor nagyon belassul.
Igényeim:
8GB RAM + bővítési lehetőség
Alacsonyabb fogyasztású elemek kerüljenek bele, mert megy egész nap
Szoktam vele játszani is, de pl. a mostanin nem megy normális sebességgel a Witcher2, GTA4, Skyrim, sőt a Gothic 3 is szaggat, de lehet annak nincs megfelelő gép
Tuningolni nem fogom, biztosan nem, így nem lényeges, hogy legyen benne ilyen irányú potenciálJelenlegi konfig:
Asus M2N-E
AMD 5050e (2.6GHZ) Processzor
4GB DDR2 667 RAM (4x1GB,, tele van az összes slot)
ATI HD4670 1GB Video (ha nem fér bele a keretbe ez is maradhat, majd kicserélem később)
2x1TB WD vinyó (maradna)
ODD (maradna)
Corsair 400 Wattos táp (maradna)
Van házam is, kicsit ugyan szakadt, talán később azt is beszereznék (most maradna)Rászánt összeg: 60ezer
[ Szerkesztve ]
-
pecze
aktív tag
válasz trickyy #25902 üzenetére
Kösz az ajánlást, ha esetleg összeraknál egy 1155-öst azt megköszönném, mert ezzel elég sok bajom van, persze tudom, hogy szűk volt a keret, szóval emeljük meg 80 ezerre, legfeljebb várok még egy hónapot a bővítéssel.
Ami nem tetszik benne:
Az alaplap csak két memória-slotos, az, hogy veszek most négyet meg később még négyet, azzal be is telik.
A proci 100 wattot fogyaszt, ami elég sok a mostani 45 után, mint írtam megy a gép egész nap, sosincs kikapcsolva.
A videokártyánál meg a gyártó oldalán minimumként 450-es tápot ír (450 Watt Power Supply is required), nekem meg csak 400-asom van.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ármester
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
Hirdetés
- Mielőtt kérdezel olvasd el a téma összefoglalót!
- Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
- Beárazást kérni a beárazós topikban lehet!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest