Hirdetés
-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dexter-2000
őstag
érdemes megvárni a következő VGA/proci generációt?(28nm)
vagy a forint romlása miatt szerintetek érdemes lenne inkább most venni gépet?Szép napot!
-
Dexter-2000
őstag
visszafele olvasgatva rábukkantam egy nVidia soft.csomagra.
ez pontosan micsoda?Szép napot!
-
Dexter-2000
őstag
Gigabyte alaplapokat nem nagyon látom, hogy ajánlanátok.
Azok ennyire rosszak lennének? Csak mert nekem még az volt és teljesen meg voltam vele elégedve (AM3-UD3) Most egy 2011 es foglalatoson gondolkodok persze majd akkor ha lesz is hozzá proci
lényeg a lényeg az asrockal meg ezekkel nagyon nem vagyok megelégedve és ha nem muszáj nem mondanék le a gigárólSzép napot!
-
Dexter-2000
őstag
egy gyors kérdést szeretnék feltenni remélem jó helyre ment
BF 3 hoz 1920x1080 as felbontáshoz min milyen videó kártya kell ahhoz hogy az ember kényelmesen fps lag nélkül el tudjon játszani? Most arra gondolok hogy ne a hardver teljesítménye limitálja/korlátozza a játékost.
Azt is megkérdezhetném hogy milyen cpu stb.. kellene még de csak a fő mérvadóra lennék kíváncsi a GPU raSzép napot!
-
Dexter-2000
őstag
válasz MonkeyMoon #8631 üzenetére
A legközelebbi olyan lapka (árban) aminek 4 db sata3-as csatlakozója van az ez lenne: GIGABYTE GA-Z77X-D3H ami 35 630 HUF-ba kerülni de a többiek majd megmondják a tutit neked igaz én sem vagyok asrock párti
Szép napot!
-
Dexter-2000
őstag
Felmerült bennem egy olyan kérdés ha gyakran járok lan-ra akkor érdemes erősebb procit venni? kifejezetten most arra gondolok hogy intelből 3570 vagy akkor már 3770 mert általában én vagyok a szerver és minimum 8 an vagyunk átlagban. Vagy az i5 is bőven ki szolgálna?
Szép napot!
-
Dexter-2000
őstag
Üdvözletem
Hétfőn megrendelem az új gépemet, és az lenne a kérdés hogy minden oké vele vagy valami ajánlatotok lenne?Alaplapból más típust nem vagyok hajlandó venni kivéve ha valami nagyon nyomós érvet fel tudtok hozni és ez a tápra is vonatkozik
A gépen Full HD -ban fogok játszani és videó szerkesztés is előfordulhat nálam ha netán valamit felveszek fraps el
Amiket kihagytam pl. merevlemez dvd író/olvasó és társai szerencsére már vannak ezért rájuk nem lesz szűkségem
Alaplap : GIGABYTE GA-Z77X-UD3H 44091 Ft
CPU : Intel Core i5 3570 Boxed 58145 Ft
RAM : G.Skill DDR3-RAM 8GB (F3-12800CL9D-8GBRL) 13208 Ft
PSU : Seasonic X-660 Gold 44100 Ft
GPU : EVGA GeForce GTX 670 02G-P4-2672-KR 121000 Ft
SSD : Samsung SSD 830 128GB (MZ-7PC128D/EU) 43040 Ft
Gépház : NZXT SOURCE 210 ELITE 15930 Ft
Processzor hűtő : COOLER MASTER Hyper 212 EVO 9261 Ftösszesen 348 775 Ft
[ Szerkesztve ]
Szép napot!
-
Dexter-2000
őstag
-
Dexter-2000
őstag
160K értékben milyen konfiguráció jelenleg a legajánlatosabb játékra?
monitor, bill. ü. és ilyenek nem kellenek csak a gépház meg a "bele"Szép napot!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ármester
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
Hirdetés
- Mielőtt kérdezel olvasd el a téma összefoglalót!
- Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
- Beárazást kérni a beárazós topikban lehet!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest