Hirdetés
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- OLED TV topic
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Androidos fejegységek
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
-
Ármester
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
Új hozzászólás Aktív témák
-
jim bcs
nagyúr
válasz kanyargo20 #53459 üzenetére
lap:
egy jó H87-es 20-30k környékén doszt elég vagy esetleg az 5 év gari miatt Asus Vanguard B85, 1vga és esetleg egy hangkártya alá doszt elég az matxram:
Adata Gaming V1-V2 vagy Patriot Viper 3táp:
én XFX-et vennékproci hűtő:
a gyári elég rogyásig, esetleg ha később hangosnak találod majd lecseréled, bár a vga-hoz képest hangtalan lesz terhelés alatt, terhelés nélkül alapjáraton szinte semmi hangja[ Szerkesztve ]
Beárazás: https://logout.hu/bejegyzes/jim_bcs/bearazos_topikok_listaja.html
-
membrandj
nagyúr
válasz kanyargo20 #53459 üzenetére
November hatodikán pedig még tudtad...ASROCK H87 Pro 4, ez megfelel.GIGABYTE B85 M-D3H ez is.
Külön proci hűtő se szükséges. Intel gyári nem túl zajos és egy zalman z9 plusba amúgy is hűvös lenne.
Ramot nem írtad,hogy mennyiért vennéd.
Kingston HyperX PnP 2x4GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3P1K2/8G memóriaVagy kingmax 4GB 1600 mhz, ebből 2 db.
Privát üzenetben nem válaszolok szakmai kérdésekre.
-
Morris
veterán
válasz kanyargo20 #52784 üzenetére
Igen ez jó.
Az I5-3470-es proci 1155-ös foglalatú!
-
félisten
válasz kanyargo20 #52760 üzenetére
Szia
Mivel még senki nem szólt, gondoltam megteszem én.A 2. konfignál a lap nem megy a procihoz.
-
Casanova*
veterán
válasz kanyargo20 #52780 üzenetére
majd wd black 1tb hdd-t vedd! gyors és jó minőségű hdd. játékra,torrentezésre ez ajánlom neked.
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
Kaszika
tag
válasz kanyargo20 #52780 üzenetére
Ezért van ez az oldal Nemtudom lehet igaza van az előttem szólónak, hogy elég a kisebb hűtő, de én ezt ajánlom mindenféleképpen! utána kell járni más topicban s esetleg várhatsz és többen írnak majd, hogy melyiket ajánlják!
-
Kaszika
tag
válasz kanyargo20 #52773 üzenetére
Amiket én írtam, azt azért írtam mert úgy gondoltam az R9 jó ötlet volt szeirntem ez a hűtő nagyon jó megéri nagyon jó ár/érték arány. Tökéletes konfig ahogy az előttem szólók írták sok sikert hozzá!
-
tikshow
addikt
Táp elég, hűtőből pedig elég egy kisebb is, mert húzni nem fogod. Múlt héten vettem egy ARCTIC COOLING Freezer 11 LP -t, egész ügyes darab, csendes és elég hűvösen tartja a procit. Annyi, hogy csak Low Profile Ramok jók hozzá!
-
Casanova*
veterán
tökéletes ez a konfig! a táp elég bőven,a hütő az kell,haswell proci eléggé melegszik. gyári hűtő mehet a kukába. ipontól nyugodtan rendelheted. összeszerelés 2000 ft. plusz le is tesztelik a gépet.
[ Szerkesztve ]
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
Kaszika
tag
JA és ha nem tuningolsz fölös a cpu hűtő is szerintem Amúgy aplenföhn brocken-t ajánlom hűtőnek
-
tikshow
addikt
Ennyiért inkább 7950 helyett R9 280X-et javasolnék.
-
Kaszika
tag
Gigabyte B85M-D3H ezt a lapot az elsőhöz? ez már 10.000 Ft különbség ha nem tuningolsz elég És akkor a k-s proci sem kell
[ Szerkesztve ]
-
Casanova*
veterán
ha nem tuningolsz,akkor az olcsóbb konfigot vedd! a tápot nem ismerem. ha lehet, helyette fsp raider 550w tápot vedd! amúgy jók a konfigok.
-
membrandj
nagyúr
válasz kanyargo20 #52636 üzenetére
Inkább ez:
i5-4670/4570 + Gigabyte B85M-D3H.
GPS széria nem ajánlott, helyette: fsp raider 550.
Vga pedig inkább msi 7970 lighting ~ 83k.Privát üzenetben nem válaszolok szakmai kérdésekre.
-
Kaszika
tag
válasz kanyargo20 #52636 üzenetére
Szép, de a lapon lehet sporolni most a neve nemjut eszembe de priviben majd leirom du
-
Apollo_21
addikt
válasz kanyargo20 #52631 üzenetére
Keretet tessék mellé biggyeszteni.
Könnyebb lesz. Sztem tápon is lehetne még fogni..akár egy jófajta 500-550es megfelelhet..
Fuha..látom 15körül a smart..hát sztem egy Enermax NAXN 500W..jobb vétel lehetne..de kijavítanak a szakik ha nem így volna[ Szerkesztve ]
Asus ROG STRIX /ROG-Join the republic/
-
Kaszika
tag
válasz kanyargo20 #52631 üzenetére
Szia! kicsit kisebb hdd es egy ssd melle?
Vapor jo lenne az tuti! 700w sztem eleg! lehet egy olcsobb lap is eleg ha nem tuningolsz![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdezel olvasd el a téma összefoglalót!
- Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
- Beárazást kérni a beárazós topikban lehet!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- NieR: Automata - Túl a 9 millión
- Eredeti játékok OFF topik
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 8. nap: Ghostrunner 2
- OLED TV topic
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 2070 8Gb/16Gb DDR4 3200Mhz/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari
- AMD Ryzen 7 7800X3D + ASUS TUF Gaming B650M-PLUS Alaplap
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 3060 Ti 8Gb/16Gb DDR4 3200Mhz/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari
- Intel Core i7-8700K + ASUS ROG MAXIMUS X APEX Alaplap
- HP Gaming V3 I Intel Core I5 3470 I GTX 1050 2GB I GARANCIA I BESZÁMÍTÁS I
- ASUS B550M-PLUS+5800X3D+Crucial 16GB 3600 MHz C16
- 8. generácios DELL 3060 / intel I5 / nvme ssd / gyári wifi / WIN11 kompatibilis
- Dell Optiplex 9020 i7-4790 3.6GHZ, 32gb Ddr3 ram, 256gb ssd, nvidia nvs 510
- Orange PI 5
- ÚJ, BONTATLAN! Acer Predator Orion 3000 - i7-14700F, 32GB, 1TB, 4070 Super - 3 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest