Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• zmilaner

tag

Sziasztok!

Eljött az időszakos upgrade ideje, hogy viszonylag olcsón nagyjából up-to-date gépre fejlesszek.

1. Mire fogod használni a gépet? Ha játékra, akkor multiplayer, vagy inkább singleplayer játékok? Online multi-fps: Overwatch, CS:GO, COD:MW, Valorant, FIFA talán valami új single player cím a későbbiekben de nem jellemző
    2. Milyen alkatrészekkel rendelkezel, amit az új gépben meg szeretnél esetleg tartani?
    Ami maradna:
    Ház: Cooler Master N300 (NSE-300-KKN1)
    Táp: FPS 400W Hexa+
    RAM: G.Skill Ripjaws V 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz F4-3200C16D-16GVKB
    HDD: WD10EZEX 1TB (adott esetben 500GB SSD kiválthatja, csak jobban szeretem ha van egy külön rendszer és egy mindenmás tároló)

Ami megy:
    CPU: Ryzen 1600
    Alaplap: Gigabyte AB350M Gaming 3
    VGA: Gainward 1060 6GB

3. Milyen alkatrészekre van szükséged?
    MOBO, CPU, VGA, SSD (rendszernek vagy nagyobb, kiváltani a HDD-t) esetleg proci hűtő
    4. Mennyi a kereted rá?
    ~190k (mivel általában az FPS többet számít nekem mint a grafika így a legjobb ár/érték arányt keresem, nem baj ha ennél is olcsóbb :D )
    5. Mekkora a monitorod natív felbontása, képfrissítési frekvenciája, milyen csatlakozók vannak rajta? G-sync-et vagy Freesync-et támogat?
    24" 1920*1080 144Hz (Acer Predator)
    +1. Elkötelezett vagy-e valamelyik gyártó/márka iránt? Van-e valamilyen speciális elképzelésed a gép megjelenését, színvilágát illetően, esetleg egyedi igény valamelyik alkatrésznél?
    Szívesen maradok a Ryzennél de nincs márkafétis.

Alapvetően a sokak által ajánlott és vásárolt Ryzen 3600 + 1660S/Ti kombóban gondolkozom, de pl. alaplapról nincs igazán ötletem. Szívesen vadászom apróról, szerelést megoldom, boltok közül sincs preferenciám. :R

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák