-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
-
Ármester
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
Új hozzászólás Aktív témák
-
geckowize
őstag
válasz membrandj #121035 üzenetére
1. Sima 7700. + Ha tuning,akkor z270 lap kellene, abból is valami komolyabb, ami 50k-tól indul.
Igazábol let végül 7700K, mert a Milyen alaplapot vegyek topicban megyőzött ez a hsz, de arra valóban nem gondoltam, hogy akkor Z-s alaplap kéne.Te mennyire értesz egyet ezzel a véleménnyel? Igazából a 2 lap amit néztem a non-K-ra 40 körül vank, +10-et nem sajnálnék egy Z-s lapra, csak persze ha azt nézzük, itt már 20k többletről van szó a proci felárát beleszámolva, ami nem tudom mennyire és mikor térülne meg....
A használat lenne játék is (BF1 mostanság) és videoszerkesztés is, ha a BF1 5 fps-sel több, akkor nyilván azt mondom, hogy nem éri meg. Csak akkor mi a létjogosultsága a mostani (kb 4. generációtól) K-s procinak? Csak mert sokszor olvasom, hogy ha alapórajelen nem megy valami, akkor húzva se fog, legalábbis a 4590 vs 4690K dilemmámnál kaptam ezt a választ. Amire gondolok, hogy segít, ha már elég outdated a proci, mint pl a 2. generáció, sokan kihúzták eddig egy 2500K/2600K-val, nem?
2. be quite pure rock is elég, mivel nem lesz tuning.
Ha nem lesz tuning, akkor is ilyet szeretnék, mivel az összes ajánlott cpu coolert végignézve esztétikailag és jellemzőkben (legalább hozza a jelenlegi Katana 3-am szintjét, de inkább jobb legyen) ez felelt meg, annyira azért csak nem overkill.3. ház?
Nagyon a Phanteks Eclipse P400 Tempered Glass (fehér) felé hajlok, ha elérhető lesz, mikor veszem a konfigot, szerintem azt választom.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdezel olvasd el a téma összefoglalót!
- Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
- Beárazást kérni a beárazós topikban lehet!
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen autót vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Hardcore café
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 4500 / RTX 2060 / 32GB DDR4
- ÚJ BONTATLAN 2024 APPLE IMAC 24 Legújabb iMac 24 M4 8/8 16B/256GB Blue magyar bill Azonnal Átvehető
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! I5 14400F / RTX 4060Ti / 32GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- Garanciális ASUS ROG Maximus Z790 Formula Alaplap + Intel Core i9-14900K
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i7-12700KF/13700KF + Új RX 7800 XT 16GB GDDR6 + Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!