Hirdetés
Aktív témák
-
andreijj
tag
Lehet nem ide illik, de nem találtam ilyen topicot
Érdekelne, hogy később milyen bővíthetőség jöhet szóba az alábbi konfignál, illetve milyen az összkép, cpu limites e, stb stb. A laptopom cserélem a konfigra, tisztában vagyok vele h kihalt platform, de most nincs kp gépre, és ez a csere lehetséges csak. Valamennyi játék, hd filmek, semmi más. Full HD 82 cm tv.A konfig:
Asus M2N-SLI Deluxe
AMD Phenom X4 BE 9600, 2300MHz
2x1GB DDR2@800MHz
Sapphire Radeon 4870 1GB GDDR5
HDD1: Samsung 320GB
HDD2: WD 500GB
Chieftec 450WTehát mi a leggyengébb láncszem, mire költsek ha egyszer lesz pár 10 es felesben
Köszi! -
andreijj
tag
válasz #98593280 #6982 üzenetére
Kösz szépen, akkor +2G Ram és majd idővel zsírúj gép ...de akkor kb pariban van a vga/cpu ugye? Van olyan cikk, ami arról szól h ár/teljesítmény arányban mi a követendő trend?pl. optimális konfig, meghatározott időnkénti csere??? Ugyanis nekem mindegy h 40 vagy 110 FPS el mennek a játékok
-
andreijj
tag
Jól írja Sk, télleg csak a sz*pó lesz majd vele. Éltem át hasonlót, plusz ismerek olyat aki hónapokig szívott ebből kifolyólag...Jobb az ha szakavott emberek összedobják, így tuti minden fog mindennel passzolni. Én vásároltam össze darabokban a mostani konfigom, 1 hétig be se tudtuk kapcsolni a gépet, pedig mindent próbáltunk már mindennel.
Kiderült h a RAMot nem támogatja az alaplap, annak ellenére h benne volt a támogatott RAMok között az alaplap kiskönyvében...
Aktív témák
Hirdetés
- ASRock X670E Taichi Carrara + AMD Ryzen 7 7800X3D
- Amd itx félkonfig
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! R5 3600X / GTX 1080Ti 11GB / 32GB DDR4 / 120+480GB SSD
- Új, épp csak felbontott M1-es Mac mini - 8GB RAM, 512GB SSD
- Gamer PC minőségi alkatrészekből, Ryzen 7 3700X, 5600 XT, 16GB DDR4, M.2. SSD 1 TB, BE QUITE ventik
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest