-
PROHARDVER!
Ha lesz egyszer időnk írunk egy téma összefoglalót addig is itt van 2 link...
Új hozzászólás Aktív témák
-
ojpenge
csendes tag
válasz
Imi1981 #8906 üzenetére
Úgy sikerült, hogy a tv okosítón a Beállítások, Eszközbeállításoknál a Hang menüpont alatt az összes formátumot engedélyeztem. És lett hang. DE.
Csak 1 film erejéig, ugyanis amikor egy új filmet indítok el, vagy átlépek a műholdas adásra, majd vissza akkor újra nincs hang. DE, ha a HBO MAX-on vagyok és kikapcsolom a TV-t, majd bekapcsolom a TV-t, újra van hang.
Összegezve, nem tudom mitől van hang és mitől nincs. Az biztos, hogy akkor van hang, ha a TV-ki/be kapcsolom és a HBM-n vagyok. De ez nem normális megoldás, szóval még nyomozok, hogy mit lehetne tenni, hogy normálisan működjön -
ojpenge
csendes tag
Sziasztok
Segítséget kérnék. Van egy X96 max+ TV okosítóm. Viszont a HBO MAX-nál nincs hang, csak kép. Minden másnál (KODI, youtube, pendrive) van. A két eszköz HDMI-vel van összekötve.
Tudnátok segíteni, hogy mi lehet a gond?Előre is köszönöm
-
ojpenge
csendes tag
Köszi. Meg is rendeltem. Remélem hamar megjön. Azután pedig kezdődhet a mókolás. Majd ebben is kérném a segítségedet.
-
ojpenge
csendes tag
Sziasztok
TV okosító vásárlása előtt állok, viszont nem szeretnék sokat költeni rá (max 15 ezer ft.). Az elvárásaim, hogy a Netflix, youtube, HBO Go, Kodi fusson rajta.
Sajnos sok helyen azt láttam, hogy pl a Netflix is csak 480p fut csak a kiszemelt eszközökön, ezért gondoltam , hogy inkább segítséget kérek a választáshoz.
A kínai termékektől nem zárkózom el és az sem gond, ha csak 1 hónap múlva érkezik meg.
Kérlek ajánljatok egy jó eszközt amivel nem nyúlok mellé.
Előre is köszönöm a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Közép Kategóriás Gamer Számítógép Újszerű Állapotban
- GAMER PC Intel i7-11700F/Asus PRIME Z590-P/RTX 3060 12 GB/32GB DDR4
- Gamer PC - i5 12400f, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- AMD Ryzen 7 7800X3D / Radeon RX 7900 XTX / 32GB DDR5 RAM / 1TB NVMe SSD konfig eladó
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Beszámítás! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Aorus Elite B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX3060 12GB Asus TUF GT301 600W
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest