- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED monitor topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- iPad topik
- Megkapta a legújbb GRE Radeont kapott Kína
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Egérpad topik
- SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam
-
PROHARDVER!
Ha lesz egyszer időnk írunk egy téma összefoglalót addig is itt van 2 link...
Új hozzászólás Aktív témák
-
kjoo
kezdő
Köszi Rico45!
Root-olt volt, supersu-val unrootoltam. Most eltűnt az error ablak és látható lett ami alatta volt eddig:
"A tartalom lejátszása külső képernyőn nem támogatott!"
Egy monitor DVI csatlakozójára volt dugva a kábel a box HDMI csatlakozójából egy HDMI-DVI fordító dugóval.
Kipróbáltam TV-re dugva az AV csatlakozóból és így már megy!!!!!
Egy probléma még van, nagyon nehezen tudok görgetni a csatorna listában. Az egér görgőre nem reagál, csak úgy megy föl-le, hogy megfogom a bal gombbal és húzom. De ilyenkor elmegy az idő, gyakran beugrik valamelyik műsorra, szóval bizonytalan és körülményes. Billentyűvel sem megy és a távirányítóval se.Köszi a segítséget!!
KJoo
-
Castell
aktív tag
Hát nem tudom. Ok, hogy Spotify-ra meg TvGo-ra szeretnéd használni, de ha később nagyobbak lesznek az igények, már nem biztos, hogy elég lesz a 2 mag. Sőt, szerintem alap legyen a 4 mag. Meg a 4.2.2 OS... Már a KitKat sem módi manapság. A külföldi rendelésekkel mi a helyzet? Onnan nem szeretnél rendelni? Mert gyakorlatilag a hazai használt piacon sok a régi ketyere, amiknek nem valami jó az ár-érték arány mutatója.
-
-
xb12x
tag
Helló,
Ez az utolsó előtti verzó, szerintem nyugodtan hagyhatod így ha nem szoktál firmware-t cserélgetni.Igen, kodi egy elég advanced medialejátszó, nálad valszeg még xbmc néven van előrre telepítve. Ha elsődlegesen nem mint mediacenter használod a box-ot akkor nincs igazán rá szükséged.
Szerintem az NFS típusú játékok max külső game controllerel használhatóak, már amelyik játék támogatja. A gyroscope/accelometer hiánya eléggé leszűri mit lehet rajta használni. Nekem nincs ilyenem, így nem tudok hozzászólni. Egérrel a sima klikk választás, nyomvatartva hosszú nyomás, lehet még drag&dop-ot csinálni, illetve a jobb gomb a vissza. De pl kétujjas használat mint nagyít/kicsinyít google maps-on nincs, ez nekem is hiányzik. Korábban rá volt kötve egy touchpad-es külső billentyűzet azzal ment.
Kikapcsolásra a kütyün lévő gomb rövid nyomásra altat, hosszú nyomásra kikapcs. A display menüben kell lennie egy hide status bar-nak, az előhozza az alsó sort. Ezen az első ikon a kikapcsoló. Ez a sor egérrel is előhozható és eltüntethető.
-
xb12x
tag
Rebranded beelink s82. Pont olyan mint a linkelt mxiii csak kerek. Hivatalos támogatás régóta nincs rá, már közösségi se nagyon. Kodi-t jól viszi, főleg filmre és youtube-ra használom tv-n. Filmek távoli megosztáson vannak, én feltettem ezért inkább kábelre. A távirányítót egyből dobtam, használhatatlan, drótmentes egeret használok.
-
Kopter69
csendes tag
Szerintem az olcsóbb cuccokat igazából nem másolják, mert nem képvisel olyan értéket. Az Aliexpress tele van hasonló fekete dobozokkal M.., MX... ilyen olyan néven. Ember legyen a talpán aki megmondja melyik az eredeti és melyik a klón egy-két karakter eltéréssel a névben.. Ha szerencséd van, tökéletesen működik. Kérd meg az eladót, hogy tegye le a nagyesküt, hogy nincs semmi baja a készüléknek. Ennyit tudsz tenni. Ha Kínából rendeled, akkor sincs semmi biztosítékod, hogy hibátlant kapsz. A kínai garanciának sincs semmi értelme, mert rengeteg postaköltség és több hét átfutási idő mellett nem éri meg visszaküldeni.
-
Kopter69
csendes tag
Az első nem tűnik rossz ajánlatnak 14-ért. Ha minden jól működik, nagyon jó áron van. Nyilván nem mondja meg az eladó, ha baja van. a kínai áru amúgy is mindig zsákbamacska. Ha minden oké, számolj rá még 5-10 eFt-ot, mert valami kontrollert kell venni hozzá, anélkül szinte használhatatlan. Én Rapoo billentyűzet+egeret vettem hozzá 6 eFt-ért, lehet vele rendesen netezni, Youtube-ozni stb. Egy sima távirányítóval vért izzadsz mire bepötyögsz valamit a Youtube-ra.
A kategóriájában a legjobb a Minix valamelyik TV Box-a, de az már inkább 45-50 eFt. valami oka csak van, hogy annyiba kerül. Minőségi alkatrészek és összeszerelés. Későbbi folyam,atos támogatás. -
Kopter69
csendes tag
Szia. Van egy eladó boxom.
http://hardverapro.hu/apro/zidoo_x6_pro_android_tv_box_elado_2gb16gb_1_honapos_garanci_1
A típusa Zidoo X6 Pro, a neten mindent megtalálsz róla. Inkább a drágábbak közül való, Kb. 110 USD + ennek az összegnek a 30%-a (VÁM és ÁFA) ha külföldről rendeled. És persze ha elkapják a vámon. Ha megúszod akkor csak simán a 110 USD.
Ennek és a magyar garancia ismeretében nézd az árát!
Üdv: Kopter
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asustor NAS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Cyberpunk 2077
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- További aktív témák...
- i5 8500/ 16GB DDR4/ 512GB gen4 SSD/ Win11 ready/ garancia/ ingyen foxpost
- ÚJ GAMER PC // INTEL i5-12400F // 32GB RAM DDR5//AMD 6700XT //1TB SSD //2 ÉV GARANCIA
- Gamer PC R7 5700x 8/16 4.6ghz 2x16 32gb 3200mhz ram, rtx 3070, 1tb m.2 ssd
- Gamer PC - I7-4470, GTX 1060 6gb és 16gb RAM + GARANCIA
- Új! AKCIÓS! 4K DDR5 AM5 RYZEN 5 7600X 12x5.3Ghz RTX 4070 12GB GDDR6X 1TB M.2 4TB HDD 32GB Gamer PC
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E746 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I 14" HD I DP I W10 I Garancia
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest