- Milyen SSD-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 3D nyomtatás
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Nyakunkon vannak a Microsoft új Surface mobilgépei
-
PROHARDVER!
Ha lesz egyszer időnk írunk egy téma összefoglalót addig is itt van 2 link...
Új hozzászólás Aktív témák
-
spgabor
aktív tag
Ha azt mondod nem lényeg, akkor elhiszem. Ez igazából egy ritka feladat, amire kellhet esetleg. De nem halok bele a hiányába, főleg, ha nincs értelme sem.
Akkor a lényeg a gigabit lan és a korábban írt funkciók. Közben nézegettem Alin, Gearbest-en és Amazonon is, de minél többet nézem, annál bizonytalanabb vagyok. Millió ismeretlen márka van leírás szerint ugyanazzal a tudással. Legtöbb a memória mennyiségben, a háttértárban, csatlakozók mennyiségében és fajtájában, illetve a hozzáadott távirányító típusától tér el egymástól.
Megpróbálok majd olyan típust választani, amit itt a fórumban többen is ajánlanak. Illetve az Amlogic topic összefoglalóját is végolvastam. Ott is van pár ajánlott típus. Vagy ha nem is olyat, akkor itt megkérdezem, hogy van-e tapasztalat az adott "márkával". Vagy esetleg a proci a lényeg, a márka lényegtelen? Úgysincs gyári support.. Lehet, hogy a gyártó szalag is azonos helyenként kínában csak reggel az XY-t készü, délután meg az YZ.Valamint néztem, hogy már van x922-es procival szerelt referencia board és ott elérhető lesz a 4 giga ram is 64 Giga háttértárral. Az tuti legalább öt évig kiszolgálna. Viszont gyártói készülék még nincs hozzá, valamint utána ki tudja mennyi idő egy stabil Linux hozzá. Ezen felül az ára is nem tudom mennyi lenne.
A NAS-om még a régi Zyxel 325v2, az sem túl erős, de folyamatban van a csere egy Synologyra, ami viszont már elég erős lesz a követező pár évre. Bár a hálózati átviteli teljesítményével a mostaninak sincs probléma filmnézés terén, egyéb plusz opciók mitt szeretném cserélni, amihez a Zyxel már öregecske. Szóval a boxnak tényleg csak lejátszania kell.
Ezen felül még a korábbiakhoz plusz kritériumként eszembe jutott, hogy ha lehet hozzá venni Bluetooth-os game pad-ot, mert akkor az Android felületét meghagynám játszósnak, persze a saját korlátain belül. Ennek még utána olvasok, hogy egyáltalán reális elvárás-e.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ GAMER ELIT: Azonnal harcra kész ERŐMŰ! Új, Garanciás, INGYENES szállítással!
- Intel Core i5 12400F / RTX 4060 / 32GB DDR4 RAM / 1TB SSD konfig eladó jó áron
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÚJ /// ASUS ROG 5800x/32Gb/1+2Tb/RTX3070 -- BeszámítOK!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy S22 Ultra / 12/ 256 GB / Gyárifüggetlen / 12 hó Garancia
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- IPhone 15 Pro 128GB Függelten! Akku: 89% Jótállás: 2027.01 hó ig
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest