- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Androidos tablet topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Windowsos tablet topic
- Ettől szaggatnak a játékok! - Tech Percek #1
- Milyen notebookot vegyek?
- Projektor topic
- Felgördült a függöny, kezdődhet a hardverszínház
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milka 78
nagyúr
válasz
SZIGI01 #21599 üzenetére
Szeva!Nekem volt egy olyan problémám,hogy az összes meghajtó felpörgött(bár kicsit össze vissza),monitor se kép se hang,proci venti elindult,majd leállt...össze vissza próbálkoztam mire kiderült,hogy a táp az.Éppenséggel ment,pörgött,mentek a házventilátorok,videokártya hűtés felpörgött csak az alaplapi 12v csati nem adott le kellő feszültséget és nem tudott normálisan elindulni a lap.Próbálkozz a táppal hátha nálad is ez van...
-
(ex)Cat
senior tag
válasz
SZIGI01 #21563 üzenetére
Csipogni csipog a gép amikor indul? Mert ha meg se mukkan, akkor igazából el se indult a gép.
Nekem is volt anno ilyen gondom, akkor megoldást hozott, hogy szétszedtem, összeraktam az egészet, és onnantól ment gond nélkül. Vélhetően vmi rosszul állt, vagy megfeszült, vagy akármi.. egy próbát megér.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch
- iPhone topik
- Horgász topik
- Androidos tablet topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AMD CPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eladó 2 pár KINGSTON FURY 64GB Beast RGB DDR4 3600MHz CL18 Memória KIT
- Kingston FURY 32GB KIT DDR5 6000MHz CL36 Beast Black - ingyen foxpost
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 5200MHz. 57900ft
- Gigabyte GA-H55-UD3H rev: 1.3 alaplap, + i7-860 négymagos proi, + hűtő
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB AeroCool Shard Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest