Aktív témák
-
Perillustris
senior tag
Magam is előrendeltem, de nem bírtam kivárni, mert közben eladtam a monitoromat. Nagyon jó képe van, ennyiért megéri. Sajnos csúszik a szállítás, de ezt nyilván olvastad.
Itt van pl. ez. Kérdezz rá a típusra, persze előtte készülj fel néhányból. Elképzelhető, hogy ez az U2410-es. Mivel ez 130-ért már megvehető újonnan, a fenti ár erősen alkuképes. Ha van rá garancia (én anélkül nem vennék szinte semmit), és mondjuk tényleg e típus, ajánlj érte 90-95 ezret. Ha tényleg sürgős neki, oda fogja adni, legfeljebb 95-100 ezerért (két hete árulja). Többet semmiképpen nem ér. Persze csak személyes átvétellel vedd át, alaposan megvizsgálva a pixeleket és a monitor egyéb részeit.
Erről én semmit nem tudok, de ez semmit nem jelent.
Abból nem lehet baj, ha esetleg elmész és megnézed. Ha jó és szép, verhetetlen az ár/érték aránya. Esetleg olvass utána, hátha vannak tesztek-vélemények róla.
Aktív témák
- SONY INZONE M10S, 26.5", QHD, 480Hz Monitor / Új, Bontatlan, Garanciás, Akciós Ár /
- Dupla Óriás Konferencia Monitor Szett - 2 x 70" -Cisco MX800 (2xCisco Imola-70FPX)
- 23" Érintőképermyő - Full HD - Konferencia monitor - Cisco DX80 CP-DX80-K9 V05 - All in one
- 10" Hirdető monitor - LED - Philips Color10BDL4551T Multitouch - Kamerás - Hangszórós - érzékelős
- 12" Monitor akár Microsoft Teams / Zoom beszélgetésekhez - HP Center of Room Control TPC-I032-CRC -
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Abból nem lehet baj, ha esetleg elmész és megnézed. Ha jó és szép, verhetetlen az ár/érték aránya. Esetleg olvass utána, hátha vannak tesztek-vélemények róla.