Aktív témák
-
Nyugdíjas
nagyúr
Én S-IPS-ről tudok. Bár az utóbbi hetek tükrében kiderült, hogy ez nem jelent semmit
Egészen valószinüvé kezd válni, hogy az e/H/S-IPS panelek egy paneltipust jelentenek, csak bizonyos előtéteket, bevonatokat lehagynak/változtatnak rajtuk. Maga a pixelszerkezet ugyanaz lehet.Ez elválik hamarosan, mert ez a monitor is komolyabban szemügyre lesz véve, de előljáróba annyi biztos, hogy egészen jól sikerült, úgyhogy előreláthatólag lesz belőle még

Egyébként azt nem említettem, hogy nem wide-gamut-os (legalábbis biztosan nem rendelkezik akkora színtérrel, mint mondjuk a WUXI2-k). Pontos infom nincsen (mintha az NEC oldala nem irna erről, emlékeim szerint), de a tesztben ez is kiderül majd.
A legfontosabb, a kérdésedre a válasz: nem tudom még
110-120ezer forint környékén (bruttó).
Aktív témák
- SONY INZONE M10S, 26.5", QHD, 480Hz Monitor / Új, Bontatlan, Garanciás, Akciós Ár /
- 23" Érintőképermyő - Full HD - Konferencia monitor - Cisco DX80 CP-DX80-K9 V05 - All in one
- BenQ ScreenBar Halo
- LG UltraGear 27GR95QL-B OLED Monitor! LOL Editions - 2560 x 1440 / 240 Hz / 0.03ms / G-SYNC
- Alienware AW3423DW QD-OLED monitor - 2028. 01. 24-ig tartó ALZA jótállás
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Egészen valószinüvé kezd válni, hogy az e/H/S-IPS panelek egy paneltipust jelentenek, csak bizonyos előtéteket, bevonatokat lehagynak/változtatnak rajtuk. Maga a pixelszerkezet ugyanaz lehet.