- Riasztó topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nagyon gyorsan búcsút mondhatunk az olcsó notebookoknak
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Bluetooth hangszórók
- VR topik
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali informatikai kérdések órája
Aktív témák
-
kecskesadam
csendes tag
Köszönöm a választ,
Visszaolvastam elég sokat (többszázat), időközben meg is tudtam ezt-azt nyilván, amit azonban kérdeztem, az nem feltétlenül csak erre vonatkozott. Nyilván túlontúl elrejtettem a második kérdésben, hogy mások konkrét tapasztalatain alapuló tanácsaira volna szükségem, nem arra, amit én is meg tudok találni. Amikor odamegyek egy Saturn-féle boltba, még az sem derül ki, hogy egy-egy monitorban milyen panel van egyáltalán, nemhogy egyéb részletek... Ki sem lehet próbálni őket, arra meg nincs kapacitásom, hogy minden ottlévő típusszámot felírjak és utánanézzek...
Ezenkívül a későbbi hsz-ban le is írtam, hogy vágom, hogy ez nem tech support, szerintem nem kértem számon senkin semmit. Csak annyit jegyeztem meg, hogy nem értem, miért van az az érzésem, hogy ignorálva vagyok (nem csak én, erre pont a visszaolvasás során jöttem rá, különben nem írtam volna le, csak így találtam méltányosnak megjegyezni, hogy láttam, nem én voltam az első), meg hogy ki kell találnom az ős topiklakók gondolatait ahhoz, hogy szóra méltassanak monitor-ügyben...
És azért az tagadhatatlan, hogy akik régóta itt vannak, azok valahogy otthon érzik magukat és azt sem tagadom, hogy nekem, újnak meg az az érzésem, hogy belépőt kell "fizetnem" a klubba... Nem így van? (Van olyan fórum, ahol én vagyok nagyon otthon nagyon régóta, de valahogy ott nem divat egy vadonatúj hozzászólót ignorálni azért, mert tudatlan, vagy mert nem olvasott vissza. Én abból indulok ki, hogy valaki nem lustaságból nem olvas vissza, hanem azért, mert egyrészt nem tudhatja előre, az ő kérdését mennyivel azelőtt és mennyire pontosan járták körül, másrészt meg lehet sürgős is a kérdése, és lehet, nincs is ideje vadászni az infókat. Ettől még azonban ne legyen tudatlanságra és szívásra kárhoztatva.)És végül: árat akartam, de végül nem tudok mondani, mert még csak nem is otthon élek, és az itteni árfekvés kicsivel odébb van (följebb is, és lejjebb is), mint odahaza... Azt tudom mondani, hogy pl egy p2370-est itt 129 euróért adnak, egy xl2370-est meg 329-ért (pont ezen okból kérdeztem rá erre a kettőre, hogy tényleg megéri-e a 2,5x-es árat...) De hiába is mondok árfekvést, mert nem tudom, mire szánnék rá mennyit. Nem költenék egy hipercsúcs monitorra, ha a 130 eurós is nagyon jó arra, amire nekem kell (amit leírtam), de kiadnék pénzt szívesen valami olyanra, ami sokkal jobb, haladóbb, energiahatékonyabb, stb, mint a 130 eurós, ha tényleg sokkal jobb (nekem, mert pl sokkal kíméletesebb a szemnek, pénztárcának, sokkal szebb színei vannak, stb)
Aktív témák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Lexus, Toyota topik
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hardcore café
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Riasztó topik
- ASUS routerek
- Tudományos Pandémia Klub
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 8700F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3744
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Wireless Dual Band Gigabit Router v2.0
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi