- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
Aktív témák
-
t0m_
tag
válasz
Nyugdíjas
üzenetére

Most keresgélés után a dell 2209wa és a samu f2380 között vacilálok. Mindkettőben jobb panel van (ips és pva), a ph teszt a dellre szavaz inkább, nekem viszont számít a samunál az a +1 col és a full hd. A ph teszt azt hozza fel hátránynak, hogy instabil a talp - ez nem annyira izgat - illetve a panel tulajdonságaiból adódóan hosszabb válaszidővel rendelkezik, ezért játékra nem annyira ajánlott. Kérdem én, hogy ez a 8ms valóban olyan "nagy" érték, hogy egy cod meccs közben észre lehetne venni, esetleg zavarna?
Más: Most egy samu 930bf monitorom van 4 éve, amivel nagyon meg vagyok elégedve. Az új monitor inkább felületbővítés szempontjából kéne, de azért nem árt, ha minőségi a cucc, emrt sokat ülök a gép előtt :S Ebben a monitoban TN panel van, kíváncsi vagyok, hogy egy mai TN panel egy 22" v. 24"-os kijelzőben mit produkál? A méretből adódóan esetleg lehet hogy rosszabb betekintési szöggel és foltosodással bír, mint a mostani 930bf-em? Azért kérdem mert a media marktban és hasonlókban be van téve egy háttér, és azon nem lehet megvizsgálni. Ha egy "mai" TN paneles nagyméretű wide monitor van olyan jó (betekintési szög, színtér, kontraszt stb), mint a 4 évvel ezelőtti 19"es 4:3as samsungom, akkor nekem elég egy ilyen Tn paneles produkt.
bocs a hosszú posztért, remélem válaszra méltattok!
köszi
t
Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen TV-t vegyek?
- Formula-1
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Napelem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- További aktív témák...
- LG (OLED55C47) 140CM OLED 4K SMART PRÉMIUM UJ MODELL!
- ASUS ROG PG39WCDM Ívelt Gamer Oled Monitor!39"/2k ultrawide/240hz/0,03ms/Gsync-Freesync/Type-C/!
- MSI MAG401QR 40" 3440 x 1440 155 Hz 1 ms Ultrawide IPS Gaming Monitor
- SAMSUNG (LS27C902PAUXDU) 5K SMART PRÉMIUM PC-GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Dell S3225QS Monitor 120 Hz
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Egyedi ékszerdobozka
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S25 Ultra / 12/512GB / Kártyafügetlen / MediaMarkt Garancia 2028.12.02.-ig
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest