Aktív témák
-
DarthRoni
tag
én nálunk kecsón fogom megvenni, mert az iponnál a szállítási költség miatt csak buknék rajta, és az is necces ha valami hibája van, mire visszaküldöm meg stb-stb... így egyszerűbb hogy helyben megveszem, és nem is drágább
ahol veszem, az is megbízható hely, a gépem összes részét ott vettem, és eddig kifogástalan volt minden
-
DarthRoni
tag
haly-nak :
játékra használom főleg, de az a baj hogy 30 ezer a maximális keretem, és ennyiért nem találtam 2 ms-es monitort, így nincs sok választásoma mostani 15'-ös LG studioworks 563N-emhez képest meg nem hiszem hogy olyan szörnyű tapasztalataim lesznek egy BenQ led monitorral
másik dolog pedig hogy utánaolvastam, és azt találtam hogy az LG-mnek 8 ms a válaszideje, szóval ehhez képest szerintem imádni fogom még az 5 ms-os LED-et is
egyébként teljesen igazad van abban amit írsz, én is olvastam hogy a 2 ms-esek jobbak mint az 5, és a videót is megnéztem, tényleg látszik, igazad van, de sajnos ezt bírom összehozni, de szerintem ezzel is Boldog leszek
köszi a segítséget! Üdv -
old_artist
addikt
Üdv!
Tulajdonképpen nem is a 2-5-6-8ms a mérvadó manapság, hanem a lag és az utánhúzás egy monitoron, amit csak teszteléssel tudod kiszűrni, ezért érdemes a neten a teszteléseket és a fórumozók véleményét figyelembe venned!
Ha nagy HC gamer az illető és fontos az fps, akkor még sokszor mindig jobb egy CRT, mint egy LCD-TFT!
Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Corsair 750W
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest