- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Táp ventilátor csere
- OLED TV topic
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Mini-ITX
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Aktív témák
-
rumkola
nagyúr
válasz
D347HBR1NG3R #2775 üzenetére
Nekem Asus vw193d volt. SAJNOS.
Elképesztően gagyi, színhelyesség nulla, zizeg a képe. Szerintem Asust ne, én is lecseréltem. -
szarvasmici
tag
válasz
D347HBR1NG3R #2779 üzenetére
IGEN! Talán...
-
Tristis
őstag
válasz
Szia!
Hát... Ócsó oszt annyi. Tud mindent, amit kell. A márka ebben az árkategóriában alulreprezentált. A válaszom: igen.
Sajnos ezért az összegért kevés variáció van, vagy bármiféle esély választásra, amely minőségi különbséget jelentene. Láttam már ilyet amúgy, nekem nem tetszett a képe. Akkor már inkább samsung 940(w). Ebbe a kategóriába meg ne vegyél wide-ot, mert rohadt kicsi lesz magasságra. Wide-ba 20 colnál kezdődik.
Tehát jó márka, olcsó árszinttel. Tud mindent amit kell, oszt annyi. Én a szemem miatt vettem egy ennél jóval komolyabb monitort, de most nem akartam elrugaszkodni a földtől. Én is utálom ha mások ezt teszik. Vedd meg! Esetleg samu...
-
szarvasmici
tag
válasz
Szia!
Az Asus-oknak nagyon szép ragyogó színei vannak. Ezzel én már csak akkor szembesültem, amikor a sajátom megvolt. Ha hamarabb látok működő Asust, akkor valszeg elgondolkodtam volna rajta, sőt konkrétan ezt a modellt amúgy majdnem megvettem novemberben az egyik élelmiszermultiban. Barátságos volt az ára, csak a hely tűnt alkalmatlannak. De ha nem wide lett volna akkor most azon nyomnám.
Mindent összevetve, ha ez a formátum neked bejön, akkor ennyiért, ez, nem rossz. -
redhat24
tag
válasz
Én hiányolom belőle a DVI-t, de nem tűnik rossznak úgy első ránézésre (a 16.7M szín, sztem csak kamu, ez is biztos 6bit+FRC)
Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű Samsung Odyssey G8 OLED smart gaming monitor - 34" UWQHD (3440x1440px), 175Hz
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- LG (38WQ75C-W.) 38" WQHD144hz PRÉMIUM GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG KÜLTÉRI SMART MONITOR ! LH55OMB 140CM 4K SMART AKCIÓ!
- ViewSonic Gamer monitor 34" - VX3418-2KPC 144Hz FreeSyncPremium VA panel ívelt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest