- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Gaming notebook topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Elite csúcstáblával készül a Xiaomi
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
haxy27
aktív tag
válasz unknownerror #10298 üzenetére
az internet jön a lan1 -en, ezen nincs be kapcsolva. de a lan2, lan3 itt vannak a gépek, és ezek bridgen vannak. bridgen be kapcsoltam proxy-arp. de csak telefonnal látom a gépeket és érem is el. De ez is csak akkor ha ugyan abban a tartományban osztom az ipt a telefonnak. Viszont ilyenkor az internet is a vpnen keresztül megy, a telefonra ez mondjuk nem kéne,
A demokrácia azt jelenti, hogy mindenkinek lehetősége van a híd alatt aludni!
-
jerry311
nagyúr
válasz unknownerror #10294 üzenetére
Ha mindig pont a fele, akkor valahol kétszer fordul.
Hmm? -
lajos75
senior tag
válasz unknownerror #724 üzenetére
Nézd meg nem-e púpos valamelyik kondi benne, nekem kb. fél évesen adta magátt az egyik kondi.
-
BrownB
tag
válasz unknownerror #724 üzenetére
Nem biztos, hogy vihar volt. 750-esből már jó pár megadta magát nálunk, én kerülöm mostanában ezt a szériát.
[ Szerkesztve ]
-
krealon
veterán
válasz unknownerror #722 üzenetére
"Van egy 750-es routerem. Ma reggelre se kép se hang. Szünetmentes mögött volt, tehát túl-alulfesz nem nagyon érhette."
Ha az UTP kabelek is tulfeszultsegvedos ajzaton at voltak bekotve, csak akkor lehetsz biztos benne, hogy nem kapott egy pofont egy kozeli villamtol.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad T470, 14" FHD IPS, i5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1
- Lenovo Thinkpad T470, 14"HD, i5-6200U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év gara
- Lenovo Thinkpad T460, 14"HD/FHD, i5-6200U CPU, 8GB RAM, 256GB SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év garanc
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500